Dutch IT-channel MSP Security Awareness Round Table

07-06-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel MSP Security Awareness Round Table

Op 24 september 2019 organiseert de redactie van Dutch IT-channel een Round Table voor Managed Service Providers (MSPs) over een belangrijk thema: cybersecurity awareness. Met MSPs bespreken en bediscussiëren we hoe zij klanten bewust maken van het belang van cybersecurity awareness. Deze Round Table zal plaatsvinden in het sfeervolle Kasteel Hooge Vuursche te Baarn. MSPs zijn van harte uitgenodigd deel te nemen en kunnen zich per e-mail aanmelden via Dutch IT-channel partner manager Yvonne Bansagi. Stuur een mail naar: [email protected]

We bespreken tijdens de Round Table hoe een MSP in een organisatie een krachtige cybersecurity awareness ontwikkelt en hoe hij zo nodig een gedragsverandering doorvoert. Hoe stimuleer je de medewerkers in een organisatie om veiliger te werken? En hoe bereik je dat iedereen cybersecurity belangrijk vindt?
 
Veiliger werken

De meeste zakelijke klanten zoeken een Managed Security Sevice aanbieder om het hoofd te bieden aan het tekort aan cybersecurity professionals zo blijkt uit het 2018 Gartner Magic Quandrant voor Managed Security Services rapport. Dat biedt voor een MSP net alleen kansen om verschillende beheerder securitydiensten te leveren maar ook om met consultancy diensten. Een MSP is naast een leverancier van services ook de trusted advisor voor zijn klanten, bijvoorbeeld om te zorgen voor een goede en hoogwaardige 'cybersecurity cultuur' in deze organisaties.
 
En dat is nodig, want meer dan tachtig procent van alle cyberincidenten is te wijten aan menselijke fouten. Bedrijven verliezen miljoenen wanneer ze zich van deze personeels gebonden incidenten moeten herstellen. Cybersecurity is daarom een belangrijk topic over alle lagen van een organisatie.

Amuse Diner

De Round Table is gratis toegankelijk op basis van een persoonlijke uitnodiging. Tijdens de discussie kunt u genieten van een mooi amusediner. Ook is er volop ruimte om in een informele ambiance met elkaar te netwerken en nieuwe mensen te ontmoeten.
 
De Dutch IT-channel MSP Security Awareness Round Table is powered by Kaspersky Lab. O.a. Martijn van Lom (General Manager Kaspersky Lab) en Tako Nijssen (Account Manager MSP Kasperky Lab) zullen ook deelnemen aan deze Round Table.

 MSPs zijn van harte uitgenodigd deel te nemen en kunnen zich per e-mail aanmelden via Dutch IT-channel partner manager Yvonne Bansagi. Stuur een mail naar: [email protected]

Daarna ontvangt u alle details over aanvang en locatie.

We hopen de MSPs te mogen begroeten op 24 september 2019 in Baarn.

Terug naar nieuws overzicht
Security