Nvidia EGX biedt machine learning edge platform op basis van Kubernetes

29-05-2019 | door: Witold Kepinski

Nvidia EGX biedt machine learning edge platform op basis van Kubernetes

NVIDIA introduceert NVIDIA EGX, een machine learning gebaseerde platform voor versnelde gegevensverwerking waarmee industrieën zoals de industrie, de gezondheidszorg en het transport snel real-time AI aan de rand / edge kunnen benutten met nieuwe Quadro RTX mobiele GPU's. Het platform werd onthuld in Computex in Taipei, 's werelds grootste computershow.

Het platform is gebaseerd op Kubernetes container technologie met Red Hat en het gebruikt OpenShift container orchestration software.

Met meer dan 150 miljard sensoren en andere IoT-apparaten verwacht in 2025, brengt EGX real-time AI-rekenmogelijkheden naar waar ze het meest nodig zijn.

Het platform biedt bedrijven de rekenkracht die ze nodig hebben om informatie van sensoren op te kunnen nemen om te plannen, waar te nemen en te redeneren.

EGX combineert een reeks NVIDIA AI-technologieën met beveiligings-, netwerk- en storage mogelijkheden van Mellanox, Cisco en andere vendors om AI snel en veilig van de edge tot in de cloud te laten werken.

Lees meer NVIDIA nieuws op de Computex hier.

 

Terug naar nieuws overzicht