SUSE Enterprise Linux voor SAP HANA Large Instances op Microsoft Azure

02-04-2019 | door: Redactie

SUSE Enterprise Linux voor SAP HANA Large Instances op Microsoft Azure

SUSE heeft de beschikbaarheid aangekondigd van de eerste enterprise Linux-image voor SAP HANA Large Instances op Microsoft Azure. De image van de SUSE Linux Enterprise Server voor SAP-toepassingen op Azure biedt een verbeterde klantervaring door consistente build- en beheerfuncties op Azure aan te bieden. SUSE werkt samen met Microsoft en de community om enterprise-grade Linux en andere oplossingen te leveren waarmee klanten overal werkvolumes kunnen creëren, implementeren en beheren met uitzonderlijke service, waarde en flexibiliteit.

"Dit is een klantgerichte oplossing die samen met Microsoft is ontwikkeld om de geavanceerde hoge beschikbaarheid en opslagbeveiliging te bieden voor SAP HANA Large Instances die klanten nodig hebben", zegt Daniel Nelson, vice-president van Products and Solutions voor SUSE. "We leveren een SAP-gecertificeerd platform voor Azure dat vooraf is geconfigureerd en klanten sneller productief kan maken. SUSE stelt bedrijven met open source-oplossingen als deze in staat om de beste digitale transformatie te implementeren en het hybride en multi-cloud werklastbeheer te realiseren dat ze nodig hebben om continue innovatie, concurrentievermogen en groei te stimuleren."

SAP HANA grote instanties op Azure zijn speciaal gebouwde hardwareconfiguraties voor SAP HANA-workloads waarvoor geheugengrootten van meer dan 0,5 TB nodig zijn. SUSE werkt samen met Microsoft om bedrijfskritieke workloads voor SAP HANA-omgevingen tot 60 TB te ondersteunen met de stabiliteit en betrouwbaarheid van SUSE Linux Enterprise Server voor SAP-toepassingen, aldus SUSE.

SUSE Linux Enterprise is een Linux-platform voor SAP HANA , SAP NetWeaver en SAP S / 4HANA- oplossingen, dat geoptimaliseerde prestaties en kortere uitvaltijd biedt, evenals snellere SAP-landschapsimplementaties. Het bevat functies om SAP HANA-systemen te beveiligen en de overgang naar SAP S / 4HANA voor systeembeheerders te vereenvoudigen.

SUSE Linux Enterprise Server voor SAP-toepassingen voor SAP HANA Large-instanties voor Microsoft Azure is nu beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht