Redactie - 18 mei 2019

KWD Resultaatmanagement overgenomen door Conclusion

IT-dienstverlener Conclusion voegt KWD Resultaatmanagement toe aan haar ecosysteem. Hierdoor versterkt Conclusion haar positie als bedrijfstransformatiepartner. KWD Resultaatmanagement staat voor projectsucces voor projecten op het snijvlak van business en ICT, door de inzet van senior project-, programma- en agile management. Tot voor kort was KWD Resultaatmanagement volledig eigendom van de oorspronkelijke oprichters. De details van de aandelentransactie worden niet bekendgemaakt.

KWD Resultaatmanagement heeft een sterk imago in zowel de private markt als bij overheidsorganisaties voor de realisatie van complexe projecten op het snijvlak van business en ICT. De toevoeging van KWD Resultaatmanagement aan het ecosysteem van Conclusion heeft als doel een sterke positie te verwerven als transformatiepartner voor private ondernemingen en het middensegment van de zakelijke markt, aldus de bedrijven.

Conclusion biedt nu de hele scope: van het bedenken en vormgeven van een bedrijfstransformatie tot en met het realiseren van de daadwerkelijke implementatie, zo meldt het bedrijf.