Rubrik stelt Rinki Sethi aan als Chief Information Security Officer

19-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel

Rubrik stelt Rinki Sethi aan als Chief Information Security Officer

Cloud Data Management bedrijf Rubrik benoemt Rinki Sethi tot Chief Information Security Officer. Sethi wordt verantwoordelijk voor het leiden van en adviseren over de beveiliging van Rubrik's informatie- en technologie-assets. Sethi rapporteert direct aan Rubrik CIO Avon Puri.

Sethi komt van IBM, waar ze werkzaam was als Vice President, Information Security. Voordien bouwde en ontwikkelde zij technische beveiligingsteams bij verschillende Fortune 500-bedrijven, waaronder: Palo Alto Networks, Intuit, eBay, Walmart.com en Pacific Gas & Electric.

'Data is de sleutel tot onze toekomst'

In een toelichting meldt Sethi: "Data is de sleutel tot onze toekomst, dus de bescherming daarvan is cruciaal. Voor iedereen zoals ik, die gepassioneerd is over beveiliging, is Rubrik het bedrijf om nu voor of mee samen te werken. Ik ben heel blij dat ik aan boord ben.”

"Rinki liep voorop in het ontwikkelen van geavanceerde online beveiligingsinfrastructuur bij verschillende Fortune 500-bedrijven en brengt een schat aan waardevolle sectorkennis mee naar het Rubrik-team", zegt Avon Puri, CIO bij Rubrik.

Terug naar nieuws overzicht
Security