VMware neemt Bitnami over
17-05-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

VMware neemt Bitnami over

VMware is van plan Bitnami over te nemen, een speler op het gebied van applicatie verpakkingsoplossingen die de grootste catalogus van click-to-deploy-applicaties en ontwikkelingsstacks bieden voor grote cloud- en Kubernetes omgevingen.

Toepassingen vormen de bouwstenen van moderne bedrijfsapplicaties die snel, efficiënt en met klantgerichtheid kunnen worden ontwikkeld en helpen organisaties te differentiëren in hun industrieën en concurrentievoordeel te behalen, aldus VMware. Bitnami maakt dit mogelijk door de nieuwste versies van gevalideerde veilige toepassingspakketten te leveren - veel van die van open source ISV's - waarmee ontwikkelaars de basis kunnen leggen bij het bouwen van nieuwe toepassingen en services in elke cloud.

De sterke ontwikkelaarscommunity van Bitnami heeft zijn krachtige toepassingscatalogus gebruikt om miljoenen applicaties te bouwen. Na de  overname zal VMware blijven investeren in Bitnami's pakket van producten en projecten en klanten helpen om applicaties sneller en eenvoudiger te bouwen en in te zetten.

Bitnami's impact op VMware

VMware klanten profteren door de overname van een multi-cloud aanbod met drie primaire vectoren:

VMware Cloud Foundation als een product en dienst wereldwijd, inclusief het VMware Cloud Provider Program (VCPP) ecosysteem;

Klanten in staat stellen om native cloudservices te gebruiken terwijl ze op grote schaal worden geholpen met beheer, beveiliging en operaties met CloudHealth; en,

Het leveren van de Kubernetes-mogelijkheden in het

Lees het blogbericht.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Datcenter