Voormalig Global Head of Innovation ING wordt partner bij PA Consulting
17-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Voormalig Global Head of Innovation ING wordt partner bij PA Consulting

Hugo Raaijmakers (47) sluit zich als partner aan bij de Innovation Services Group van internationaal managementadviesbureau PA Consulting (PA). Vanuit Utrecht richt Raaijmakers zich als expert digitale innovatie op de verdere ontwikkeling van het dienstenpakket op het gebied van innovatie en transformatie.

Raaijmakers heeft meer dan 20 jaar leidinggegeven aan internationale digitale innovatieprogramma's voor bedrijven als Vodafone, Philips en ING. In zijn laatste functie als Global Head of Innovation Management bij ING was hij verantwoordelijk voor het definiëren en implementeren van het wereldwijde innovatie- en transformatieprogramma van de bank, inclusief de strategie van het open banking platform.

'Sneller en verder vernieuwen'

Mark Griep, Country Head bij PA Consulting Nederland: "We zijn heel blij Hugo te mogen verwelkomen in ons Innovation team. Hij is een visionair leider als het gaat om innovatie transformatie. Zijn ervaring en inzichten helpen onze klanten waarde te creëren door sneller en verder te vernieuwen."

Hugo Raaijmakers, expert digitale innovatie bij PA Consulting: "Bedrijven veranderen in gestructureerde innovatieve organisaties is van essentieel belang. Door klantgerichtheid, experimenteren en validatie centraal te stellen, kunnen bedrijven op een efficiëntere manier producten en diensten creëren die aansluiten bij de behoeften van de klant. Ik kijk ernaar uit het innovatie-DNA van PA te gebruiken om onze klanten te helpen sneller te transformeren en zo disruptie vóór te blijven."

Ondersteunen bij duurzame digitale transformaties

Anita Chandraker, Global Head of Innovation Services bij PA Consulting: "Om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, zijn we voortdurend bezig ons team van innovatiespecialisten uit te breiden. Hugo heeft ruime ervaring met klanten, die hij heeft geholpen digitale innovatie te gebruiken om hun activiteiten aan te passen en te transformeren. De expertise van Hugo geeft opnieuw een impuls aan de zeer goede reputatie van PA als het gaat om hulp bij de duurzame digitale transformatie van onze klanten."

Terug naar nieuws overzicht
Digitale Transformatie