Hands on rondt acquisitie Compello af

15-05-2019 | door: Witold Kepinski

Hands on rondt acquisitie Compello af

Hands on, Information Management heeft met terugwerkende kracht per 1 januari 2019, de acquisitie van Compello uit Zwolle, afgerond.

Hiermee is een landelijke dekking van IT professionals gerealiseerd met een groep van ongeveer 75 FTE en ruim 11 miljoen euro omzet. Deze acquisitie zal bijdragen aan de groeiambities van Hands on, die in 2017 al Optimatic ICT Solutions heeft overgenomen.

Beide organisaties behouden hun eigen identiteit en klanten. Met de overname wil Hands on zijn kennis en expertise aan klanten versterken, aldus René van Klaveren (foto), Directeur Hands on: “Met deze acquisitie kunnen beide bedrijven versneld groeien. Door een hogere efficiëntie te creëren in backofficeprocessen, ontstaat er een volledige focus voor de klant. We delen samen de passie voor techniek en focus op de mens.”

Marcel Langevoort, Directeur Compello B.V.: “Beide organisaties sluiten door het deels overlappende dienstenportfolio, erg goed op elkaar aan. Door deze krachtenbundeling wordt het mogelijk om onze klanten optimaal te kunnen bedienen en wordt er een stevige basis gelegd om de gewenste groei te kunnen realiseren. Hiermee bereiken we een landelijke dekking van IT-professionals.”

Terug naar nieuws overzicht