Redactie - 13 mei 2019

French Cyber Security Event bij The Hague Security Delta

French Cyber Security Event bij The Hague Security Delta image

Is Security een van de speerpunten van jouw bedrijf? Kom dan op donderdag 20 juni a.s. naar The Hague Security Delta in Den Haag voor een ontmoeting met 6 Franse cyber security bedrijven die hun innovatieve security oplossingen presenteren. Er wordt afgetrapt met elevator pitches en een netwerklunch met aansluitend de meetings met de bedrijven, georganiseerd door Business France en powered by The Hague Security Delta.

Meld je hier aan (gratis) of stuur een e-mail naar eva.velthuysen@businessfrance.fr.

De Franse bedrijven die hieraan zullen deelnemen, zijn:

PROVE & RUN (https://www.provenrun.com): de missie van Prove & Run is om haar klanten te helpen bij het oplossen van de beveiligingsproblemen die gepaard gaan met de grootschalige inzet van aangesloten apparaten en van het Internet Of Things (IoT) door kosteneffectieve standaard software-oplossingen te bieden die het beveiligingsniveau van verbonden systemen drastisch verbeteren en ze beschermen tegen externe cyberaanvallen.

ALSID (https://alsid.com): Alsid voor AD is erop gericht om het meest fundamentele deel van alle organisaties, de Active Directory, te beveiligen en te beschermen. Als centrale hub voor alle gebruikersbeheer, communicatie, IP-repository en vele andere bedrijfsbrede functies, werd Alsid voor AD ontwikkeld als de eerste proactieve beveiligingsoplossing voor directory-infrastructuren. Met een unieke agentloze en niet-intrusieve functionaliteit, volgt Alsid voor AD actief aanvallen, detecteert en corrigeert deze voordat ze zich voordoen. Op basis van de Indicator of Exposure (IoE) van Alsid kunnen inbreuken worden gedetecteerd zodra ze verschijnen, waardoor een consistente beveiliging wordt geboden.

CYBERWATCH (https://cyberwatch.fr): Cyberwatch helpt bedrijven en publieke organisaties om elementaire cyberbeveiligingsregels toe te passen en daarmee hun cyberrisico te verminderen d.m.v. twee softwareoplossingen: Een kwetsbaarheidsmanagementsoftware; Vulnerability Management software en Compliance Management software. De oplossingen passen zich aan alle omgevingen, configuraties en regels en controleren of het IT-beveiligingsbeleid wordt gerespecteerd door alle geregistreerde apparaten. Beide producten werken op Windows, Linux en Mac. Ze kunnen snel gei?nstalleerd worden in de netwerken van zijn klanten met agent- of agentloze verbindingen.

QUARKSLAB (www.quarkslab.com/en/): Quarkslab-missie is om gevoelige gegevens te beschermen voor bedrijven die te maken hebben met zeer geavanceerde cyberaanvallen en bieden daarom beveiligingsproducten en -diensten voor grote publieke en private organisaties. Quarkslab biedt een volledige set beveiligingsproducten op het gebied van bedreigingsdetectie (IRMA) en code obfuscation (EPONA).

MONTIMAGE(www.montimage.com): Montimage biedt oplossingen voor netwerkbeveiliging tegen cyberaanvallen en ultraveilige 4G/5G instant mobiele netwerken. Ook biedt Montimage Cyber Threat Intelligence (CTI) -diensten.

ITRUST (www.itrust.fr/en/): ITrust onderscheidt zich als de Europese leider van twee sectoren: vulnerability management (met IKare) en detectie van onbekende aanvallen, APT's en kwaadwillig gedrag door middel van gedragsanalyse (met Reveelium). Hun toonaangevende opl

Date: 20 June 2019

Location: The Hague: Residence of France, The Hague Security Delta

Organised by: Bureau Business France d'AMSTERDAM, Trade Commission of the French Embassyossingen zijn niet- intrusief en kunnen gemakkelijk worden gei?ntegreerd in bestaande infrastructuren.