Gratis ebook: Het geheim van een solide hybride cloud strategie

09-05-2019 | door: Redactie

Gratis ebook: Het geheim van een solide hybride cloud strategie

Cloud computing vormt de basis voor hippe nieuwe bedrijven en bestaande bedrijven die een digitale transformatie doormaken of hebben doorgemaakt. Data moet altijd en overal beschikbaar zijn, want in data zit waarde. Met deze waarde kunnen producten, processen en dus ook commercieel succes verbeterd worden. Daarnaast biedt de cloud organisaties de nodige flexibiliteit.

Hybride cloud 

De meeste bedrijven werken met een hybride cloud om diverse redenen, bijvoorbeeld voor een kortere time to market bij nieuwe ontwikkelingen, het opvangen van piekbelastingen, security-overwegingen en/of het beter hanteren van de kosten bij flexibele workloads.

Samenwerking met Pure Storage 

Rhodix IT Services zocht de samenwerking op met Pure Storage, leverancier van slimme all-flash storage (on-premise of in de cloud) om achter het succes van een hybride cloud strategie te komen. In het ebook ‘Het geheim van een solide hybride cloud strategie’ leest u alle belangrijke insights voor een geslaagde cloud strategie. In het ebook worden vragen beantwoord zoals:

• Waarom kiezen veel bedrijven voor een mix van private & public cloud?
• Hoe bouw je een hybride cloud infrastructuur?
• Hoe werkt een datacentrische infrastructuur?
• Waarom halen veel bedrijven hun data terug uit de cloud?
• Waarom is hybride cloud de toekomst?

Gratis ebook

U leest de specifieke voor- en nadelen van de hybride cloud, evenals welke veelvoorkomende misvattingen hierover zijn. Ook leert u hoe een ‘datacentrische’ benadering van uw infrastructuur uw bedrijf kan helpen te groeien. Tot slot krijgt u inzicht in wat er na de ontwikkeling van de hybride cloud te wachten staat.

Het ebook is gratis te downloaden op de website van Rhodix. 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud