Royal FloraHolland benoemt André van der Linden tot CIO
09-05-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Royal FloraHolland benoemt André van der Linden tot CIO

De directie van Royal FloraHolland benoemt André van der Linden (50) met ingang van 17 juni 2019 tot Chief Information Officer (CIO) en lid van het Management Team van Royal FloraHolland. Hij zal vanuit die rol de IT-organisatie aansturen.

Met de benoeming van André van der Linden krijgt Royal FloraHolland een CIO met ruime ervaring in het neerzetten van een IT organisatie. Van der Linden heeft 26 jaar bij de Rabobank gewerkt, waaronder in de internationale organisatie. Zijn laatste rol was die van Head IT Infrastructure, Executive Vice President.

André van der Linden: "Royal FloraHolland is een mooi bedrijf in een interessante, voor Nederland zo belangrijke handelssector. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn team te bouwen aan de toekomst van een sterk, internationaal bedrijf waar Nederland en de sierteeltsector trots op mogen zijn".

Steven van Schilfgaarde, CEO: "Wij zijn volop bezig met de verdere ontwikkeling van de digitale mondiale marktplaats voor onze klanten. Om hier succesvol in te zijn, werken we tegelijkertijd aan het digitaliseren van onze eigen bedrijfsvoering. Vanwege zijn rijke ervaring met het uitbouwen en verbeteren van IT ben ik ervan overtuigd dat onze nieuwe CIO hier veel in kan betekenen".

Terug naar nieuws overzicht

Tags

cio, People