SAP biedt meer AI Intelligent ERP functies in SAP S / 4HANA

08-05-2019 | door: Witold Kepinski

SAP biedt meer AI Intelligent ERP functies in SAP S / 4HANA

SAP heeft een reeks nieuwe functies aangekondigd voor SAP S / 4HANA om het gemakkelijker te maken om kunstmatige intelligentie (AI) en robotica toe te voegen en apps aan te passen. Dit zal bedrijven helpen bedrijfsresultaten te verbeteren, bedrijfsprocessen te automatiseren en nauwkeurige voorspellingen te doen voor betere beslissingen. Dit meldt SAP tijdens de SAP Sapphire Now 2019 gebruikersconferentie in Orlando.

Er zijn nu meer dan 100 out-of-the-box AI en geautomatiseerde procesautomatiseringsmogelijkheden inde laatste versie van SAP S/4HANA Cloud erp toepassing De nieuwe toevoegingen, die in mei 2019 zijn uitgebracht, moeten SAP versterken in zijn doel om de komende drie jaar 50 procent van de handmatige taken in het ERP-systeem te automatiseren.

Voorbeelden van nieuwe AI-mogelijkheden zijn:

Intelligent accruals management: maakt het mogelijk om boeken sneller te sluiten met automatische conversie van inkoopordergegevens naar geboekte periodetoerekeningen

Voorstel voor defectcode: versnelt kwaliteitscontroles en verhoogt de gegevenskwaliteit tegelijk met geautomatiseerde categorisering van defecten op basis van vrije tekstinvoer

Financiële boekhouding met intelligente geautomatiseerde procesautomatisering: automatiseert de verzameling, extractie en validatie van financiële journaalgegevens uit e-mails en uploadt de gegevens in SAP S / 4HANA

Met ondersteuning beschikbaar in 40 landen en in 22 talen, kunnen klanten hun wereldwijde activiteiten met AI automatiseren. Hierbij biedt SAP:

Nieuwe bedrijfsmodellen: simuleer nauwkeurig nieuwe commerciële aanbiedingen op basis van abonnement- en gebruiksprijzen en kan die 40 procent sneller uitrollen; geavanceerde modellen voor het delen van opbrengsten introduceren met partners

Intelligent productontwerp en snellere marktintroductietijd: neem ideeën die zijn opgedaan met feedback van klanten en ervaringen sneller op in productontwerpprocessen; verkort de time-to-market door de helft van de tijd te besparen die nodig is om de prijzen te optimaliseren, wat resulteert in een hogere omzet

Gepersonaliseerde producten en diensten: verklein de tijd die nodig is om met geïndividualiseerde productvarianten 10 tot 20 procent te definiëren, produceren en op de markt te brengen; traceer, bewaak en onderhoud gepersonaliseerde producten gedurende de gehele levenscyclus van het product

SAP Analytics Cloud

Om het voor klanten nog gemakkelijker te maken om de juiste beslissingen te nemen en hun activiteiten in realtime te sturen, is een verdere verbeterde integratie van de SAP Analytics Cloud-oplossing en SAP S / 4HANA gestart, wat planning, analyse en uitvoering samenbrengt.

"In de huidige ervaringseconomie zoeken bedrijven naar nieuwe manieren om hun klanten van dienst te zijn en te verrassen", zegt Jan Gilg, senior vicepresident en hoofd van SAP S / 4HANA. "SAP's doel is om bedrijven te helpen daar te komen door intelligente ondernemingen te worden. Met onze 40 jaar ervaring in het runnen van 's werelds meest kritieke bedrijfsprocessen - en dat te combineren met onze kennis van meer dan 25 sectoren - zijn wij hun meest vertrouwde partner in het bereiken van echte zakelijke impact met het beste gebruik van intelligentie en gegevens. "

Move to the Cloud

SAP S / 4HANA biedt volgens de leverancier intelligente ERP met diepe, end-to-end procesdekking in acht bedrijfstakken voor 25 industrieën. Het is een cloud ERP toepassing dat geïntegreerde, hybride scenario's ondersteunt, waaronder cloud, private cloud en on-premise-landschappen.

Voor meer flexibiliteit kunnen bedrijven in hun eigen tempo overstappen naar SAP S / 4HANA Cloud, waardoor de reis naar de cloud volgens SAP makkelijker wordt om alle eisen zijn afgestemd op de individuele bedrijfsprioriteiten. Bedrijven kunnen selectief geavanceerde procesketens, groep rapportage, geavanceerde financial close en centrale inkoop in de cloud toepassen, terwijl ze andere SAP S / 4HANA ERP-mogelijkheden in bestaande omgevingen behouden. Dit stelt bedrijven in staat om een ??incrementele aanpak te volgen, wat resulteert in een snellere time-to-value.

SAP S / 4HANA Cloud

Om de innovatiesnelheid verder te verhogen, is SAP van plan in 2020 maandelijkse releases van SAP S / 4HANA Cloud aan te bieden, die meer controle zullen bieden over de activering van nieuwe functies. Met een sterke staat van dienst op het gebied van betrouwbaarheid, is SAP van plan de SAP S / 4HANA Cloud-serviceniveau-overeenkomst te verhogen tot 99,9 procent uptime in 2019, waardoor de hoogste prestatieniveaus worden bereikt, zodat bedrijven ongeëvenaarde zakelijke wendbaarheid kunnen bereiken.

AWS, Alibiba, Azure, Google Cloud

Voor meer keuze heeft SAP plannen om SAP S / 4HANA Cloud in het derde kwartaal van 2019 op Google Cloud Platform te laten draaien en in het vierde kwartaal zijn we van plan zijn wereldwijde bereik uit te breiden naar China en te draaien op Alibaba Cloud, de grootste openbare cloud van China dienstverlener. Dit wordt gevolgd door Amazon Web Services en Microsoft Azure, beide gepland voor 2020.

SAP Cloud SDK

Ontwikkelaars die uitbreidingen bouwen voor SAP S / 4HANA Cloud en SAP S / 4HANA zullen volgens SAP profiteren van de nieuwe SAP Cloud SDK, waarmee bedrijven hun bedrijfsprocessen verder kunnen aanpassen en hun apps en services kunnen koppelen om unieke waarde te creëren. De software development kit (SDK) biedt uitbreidingsmogelijkheden voor extra SAP-aanbiedingen, waaronder SAP SuccessFactors en SAP C / 4HANA-oplossingen en SAP Leonardo Artificial Intelligence-mogelijkheden met klantspecifieke vereisten.

De nieuwe SDK is nu beschikbaar voor Java en JavaScript en biedt een ongeëvenaarde productiviteit van de ontwikkelaar door het beheer van de verwerking van API's (Application Programming Interfaces) en berichten bij communicatie met SAP-oplossingen.

Meer dan 10.900 klanten zijn hun reis begonnen met SAP S / 4HANA. SAP S / 4HANA Adoption Starter Engagement is nu wereldwijd beschikbaar om klanten te helpen in de vroege stadia van planning en voorbereiding op hun verhuizing naar SAP S / 4HANA - waardoor ze in minder dan 90 dagen naar SAP S / 4HANA te kunnen migreren, aldus SAP.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud