Frank Hoekstra wordt Head of Europe bij IR

07-05-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Frank Hoekstra wordt Head of Europe bij IR

Leverancier van experience management oplossingen IR benoemt Frank Hoekstra tot Head of Europe. Hoekstra wordt verantwoordelijk voor de Europese activiteiten van de organisatie en gaat het bedrijf helpen in Europa te groeien.

Hoekstra rapporteert direct aan Matt Glasner, IR's Chief Commercial Officer. Hij wordt verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de groeistrategie van IR in de Europese regio. Europa is op dit moment goed voor 15% van de wereldwijde business van het bedrijf.

Europese team versterken

"IR's Europese business is in de eerste helft van ons fiscale jaar met 14% gestegen. De benoeming van Frank Hoekstra versterkt ons Europese team en helpt groei te drijven", zegt Glasner. "Frank's track record in het opbouwen van hoog presterende teams en het afleveren van succesvolle resultaten voor klanten levert de expertise die nodig is om IR naar het volgende niveau te tillen."

Eerder was Hoekstra Vice President & General Manager bij Insight Benelux. Hier was hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Insight Benelux van transactionele reseller tot een business resultaatgerichte leverancier van intelligente oplossingen. De Benelux is onder de vlag van Hoekstra uitgegroeid tot de op één na grootste markt voor Insight in Europa.

'Moeilijk om afscheid te nemen'

In een verklaring die intern bij Insight is verspreid meldt Hoekstra: "Het aanbod voor deze functie kon ik simpelweg niet afslaan. Het is moeilijk te nemen van Insight, waar ik de echte waarde van 'Hunger, Heart and Harmony' (red: de kernwaarden van Insight) heb leren kennen. Ik ben erg trots op wat we in de Benelux regio hebben gerealiseerd en heb veel vertrouwen in het succes van de toekomst. Het DNA van de organisatie was sterk en is sterker geworden met de komst van Inmac, Systemac, Caase en alle andere nieuwe teamleden die zijn toegetreden. De ondernemende houding zonder oog te verliezen voor het welzin van teamleden is iets wat ik niet snel zal vergeten."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People