Future of Business Technology volledig uitverkocht

Future of Business Technology volledig uitverkocht

Future of Business Technology volledig uitverkocht

06-05-2019 | door: Marco van der Hoeven

Future of Business Technology volledig uitverkocht

Leaders of Innovation, het afsluitende evenement van The Future of Business Technology in het Omniversum in Den Haag op 23 mei, is volledig uitverkocht. De bezoekers zullen een programma voorgeschoteld krijgen waarin innovatie tastbaar wordt gemaakt: van spectaculaire technologie in de Formule 1 tot de culinaire creaties van topkok Pierre Wind.

Tijdens het programma zal ook een analist van Gartner spreken over trends in innovatie, zullen we in gesprek gaan met toonaangevende innovatiemanagers over hun visie op innovatie, en zal Aimee van Wynsberghe spreken over de ethische aspecten van innovatie in Robotics,en  artificial intelligence.

Innovatie in praktijk

In de speciale editie die binnenkort van de persen rolt, èn online te lezen is, staan interviews met leiders in innovatie die laten zien wat innovatie in praktijk betekent. Arnoud Klerkx, Chief Digital Officer bij Kramp Goep, vertelt over innovatie door vergaande robotisering en de inzet van datascientists. Innovatie is voor de ANWB een concreet begrip met praktische implicaties. Bij ANWB is innovatie een concreet begrip met praktische implicaties, leggen Teun van der Vorm, CIO bij ANWB en Gregor Abbas, manager van het CIO Office, uit. En Max Kranendijk van Vodafone vertelt hoe hij met zijn innovatieteam uitdaagt, en laat zien dat het anders kan.

De mens is dus zowel katalysator als beperkende factor bij innovatie. Dat vraagt om een strategie waarin de mens centraal staat om innovatie te laten slagen. Die innovatieleider staat daarom in de schijnwerpers bij The Future of Business Technology. Leader of Innovation.

Terug naar nieuws overzicht