Wouter Hoeffnagel - 06 mei 2019

SLTN Inter Access levert hardware, software en dienstverlening Regionale ICT-Dienst Utrecht

De Regionale ICT-Dienst (RID) Utrecht gunt een openbare aanbesteding, bestaande uit twee percelen, voor modernisering van haar infrastructuur aan drie partijen, waaronder SLTN Inter Access. De gunning omvat de levering van servers, storage, netwerkcomponenten, back-up storage en firewalls.

De ICT-systemen waarmee de deelnemende organisaties werken, worden complexer en de dienstverlening aan de inwoners wordt daarvan steeds meer afhankelijk. Door de samenwerking in de RID Utrecht zijn de systemen minder kwetsbaar en kunnen de organisaties hun dienstverlening verbeteren.

Beste prijs/kwaliteit

De opdracht is gewonnen op basis van de beste prijs/kwaliteit. De wijze waarop SLTN de RID voorziet van advies en informatie omtrent marktontwikkelingen is met het maximaal aantal te behalen punten beloond. De aanbesteding heeft een looptijd van 2 jaar met 3 maal een optie op verlenging met steeds 1 jaar.

"We zijn bijzonder trots op dit resultaat en het gestelde vertrouwen in onze dienstverlening. Wij kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking met de RID-Utrecht. Met deze oplossing zal het RID Utrecht uitstekend kunnen functioneren als het gaat om een goed en veilig functionerend IT-netwerk", aldus Peter Bokma, accountmanager van SLTN.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024