Redactie - 01 mei 2019

Kickstart Europe 2020 groeit tot 1.000 aanwezigen

Kickstart Europe 2020 groeit tot 1.000 aanwezigen image

Kickstart Europe 2020 groeit tot 1.000 aanwezigen en voegt 'EDGE' toe als een van de hoofdthema's 

De Strategie en Netwerk conferentie over Digitale Infrastructuur wordt gehouden op 27 & 28 januari in RAI Amsterdam, en richt zich op de datacenter-, cloud-, connectiviteits- en edge ecosystemen. Digitale infrastructuur heeft momentum; investeringen floreren, de vraag naar data en connectiviteit groeit en nieuwe technologieën zoals 5G, AI en ML staan op de rand van echt doorbreken. Het plaatst de industrie voor een dilemma; hoe de buzz te onderscheiden van de business ? Op KickStart Europe horen rond de 1000 aanwezigen de nieuwste trends en inzichten en updates over investeringen in de Europese digitale infrastructuur. Een goede (kick)start van het nieuwe jaar!

De derde editie van de Strategy & Networking Conference KickStart Europe zal begin 2020 terugkeren naar Amsterdam en het RAI Convention Center. Midden in Europa is Amsterdam gemakkelijk te bereiken en het RAI Convention Center biedt de conferentie ruimte om te groeien: ongeveer 1.000 C-level executives uit meer dan 20 landen nemen deel aan de strategie- en netwerktop gericht op Europese trends en investeringen in datacenters, connectiviteits-netwerken, cloud en de rol van edge bij 'nieuwe' colocatie.

Partners van KickStart Europe 2020

De KickStart Europe-organisatie is erg trots om al vóór de officiële start van de campagne, te kunnen aankondigen dat 15 van onze partners van vorig jaar ook weer meedoen aan de 2020-conferentie. Founding Partners CBRE, NIBC, Unica, Vertiv, Caransa, ICTroom, AC Niellsen en AgriportA7-Hollands Kroon-Investment Agency NHN hebben zich allen weer aangesloten. Andere partners uit de industrie die in 2020 terugkeren zijn RoviSys, Stulz, Beveco, maincubes, ABB, Socomec en Elinex.

"KickStart Europe wordt georganiseerd door de industrie, voor de industrie. De sterke steun van deze marktleiders is daarom erg belangrijk voor de conferentie, die gedijt bij een sterk en divers netwerk. Deze langdurige strategische partnerschappen ondersteunen ons bij het bouwen van de perfecte ontmoetingsplaats voor de industrie aan het begin van het jaar ", zegt Stijn Grove, Managing Director van Digital Gateway to Europe en initiator van KickStart Europe.

KickStart Europe 2020 vindt plaats op maandag 27 januari (Welcome Reception) en op dinsdag 28 januari (Conference Day) in RAI Amsterdam. Tickets zijn binnenkort verkrijgbaar.

Meer informatie, of partner worden van KickStart Europe, klik HIER  

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024