Executive People doet live verslag van Dell Technologies World 2019

29-04-2019 | door: Redactie

Executive People doet live verslag van Dell Technologies World 2019

De redactie van Executive People doet namens Witold Kepinski live verslag van Dell Technologies World 2019 in Las Vegas, waar IT-beslissers en business partners samenkomen. Het thema voor dit jaar is 'Real Transformation'.

Dell Technologies is nu een beursgenoteerd bedrijf en wist het afgelopen jaar te groeien met zijn servers, data storage en hyperconverged (VxRail) aanbod. Tijdens het event, waar Michael Dell aftrapt met een keynote, worden de nieuwe aankondigingen verwacht. Naar verluidt is er meer meer nieuws rond het (multi) cloud aanbod.

Verder wordt er meer bekend over het Dell Technology Advantage Framework die moet zorgen voor meer nauwe samenwerking tussen de verschillende divisies binnen Dell Technologies en de business partners om zo meer cross-selling te creëren. Het programma bevindt zit nu in een pilotfase en moet in 2020 live gaan.

Verder spreekt VMware ceo Paul Gelsinger. VMware  groeit ook sterk en Dell Technologies enthousiasmeert meer partners om het brede VMware aanbod te verkopen voor onder andere hyperconverged, workplace, cloud en datacenters.

Tevens is er aandacht voor diversiteit en wat voor voordelen dit voor organisaties oplevert. Ook zijn er speciale guru sessies over technologie toepassingen die een groot impact hebben zoals Artificial Intellingence (AI) en 5G.

Volg het nieuws ook via Twitter: @TweetsEP en @witoldkepinski

Terug naar nieuws overzicht