De laatste trends en ontwikkelingen op Networking & Security event ARP

17-04-2019

De laatste trends en ontwikkelingen op Networking & Security event ARP
(16-05-2019)

ARP organiseert op 16 mei 2019 het Networking & Security event in het PSV (Philips) stadion te Eindhoven. Verschillende sprekers en experts komen jou alles vertellen over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van wired-, wireless netwerken en het beveiligen van de IT-omgeving. Wat zijn tegenwoordig de gevaren en op welke manier weer je je tegen deze gevaren? Ook wordt een blik op de toekomst geworpen.

Zeker met het toenemend aantal Internet of Things apparaten, is het steeds belangrijker om hier ook als organisatie op in te spelen. Zowel op de complexiteit van wired- en wireless netwerken, als op security zijn hier vaak nog veel stappen in te maken.

Inzicht in netwerk

Heb jij wel inzicht in wie er allemaal op jouw netwerk geconnecteerd is? Heb jij de volledige controle en bepaal jij wie en wat er überhaupt verbinding mag maken met jouw netwerk, zowel bedraad als draadloos? Welke firewalls zijn er en welke past nu het beste bij jouw organisatie? Hoe zorg je ervoor dat er altijd veilig en snel wordt ingelogd op alle SaaS applicaties?

Dit zijn slechts een aantal vragen die tijdens het Networking & Security event zullen worden beantwoord. Zo weet jij waar je als organisatie staat en wat er nog beter kan. Alle nieuwe trends en ontwikkelingen zullen behandeld worden.

Zorg er voor dat jij op de hoogte bent van deze trends & ontwikkelingen en neem een kijkje achter de schermen in het PSV stadion. Meld je snel aan!

Programma

12.00 – 13.00 uur Binnenkomst met lunch
13.00 – 14.00 uur Het (W)LAN van de toekomst – optimaliseer de user en IT-ervaring
14.00 – 14.30 uur End-to-end security – beveilig je gehele netwerk
14.30 – 15.00 uur Authenticatie en Encryptie
15.15 – 16.15 uur Rondleiding door het PSV stadion
16.15 – 17.00 uur Borrel

U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Terug naar nieuws overzicht
Security