HP lanceert notebooks met Sure Sense Malware Protection

16-04-2019 | door: Witold Kepinski

HP lanceert notebooks met Sure Sense Malware Protection

HP lanceert zijn eerste EliteBook 800-serie notebooks die voorzien zijn van Sure Sense Malware Protection. Sure Sense maakt gebruik van diepgaande technologieën om malware in realtime te blokkeren dankzij AI toepassingen, aldus HP. Sure Sense maakt gebruik van diepgaande technologieën om te leren hoe malware eruit ziet en sluit de bedreigingen onmiddellijk af.

De HP EliteBook 800-serie notebooks bestaan uit drie clamshell-modellen: de 13,3-inch EliteBook 830 G6, de 14-inch EliteBook 840 G6 en de 15,6-inch EliteBook 850 G6. Verder is er een convertible-model, de 13,3-inch EliteBook x360 830 G6. De nieuwe EliteBook 800-notebooks zullen ook connectiviteitsverbeteringen bevatten, zoals WiFi 6-connectiviteit.

HP onthulde eerder Sure Sense en andere technische snufjes in maart tijdens de HP Reinvent 2019 wereldwijde partnerconferentie in Houston waar Dutch IT-channel aanwezig was.

Sure Sense is een innovatie van HP om zijn pc-portfolio te beveiligen tegen cyberbeveiligingsbedreigingen. Denk hierbij aan de aanpak van BIOS-aanvallen met Sure Start, browser-malware aanpakken met Sure Click, en en visuele hacking aanpakken met Sure View.

 

Terug naar nieuws overzicht
Security