Cohesity Backup Service voor Google Cloud

12-04-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cohesity Backup Service voor Google Cloud

Cohesity heet nieuwe software uitgebracht als een service oplossing die back-up en herstel biedt voor applicaties die draaien op Google Cloud. Deze dienst heet Cohesity Cloud Backup Service voor Google Cloud.

Cohesity Cloud Backup Service voor Google Cloud elimineert de noodzaak voor klanten om back-upsoftware, infrastructuur of aangepaste scripts te implementeren. In plaats daarvan kunnen klanten profiteren van back-up SaaS-mogelijkheden die gemakkelijk te gebruiken zijn en die van nature integreren met Google Cloud Platform (GCP), aldus Cohesity.

De jaarlijkse uitgaven voor cloudinfrastructuurdiensten stegen in 2018 met 48 procent, en naarmate organisaties meer productiewerkladingen naar de cloud brengen, verwachten ze gegevensbescherming en back-up die overeenkomen met het gebruiksgemak dat is gekoppeld aan openbare cloudservices zoals Google Cloud. Nu kunnen bedrijven volgens de twee partners met een paar klikken zich aanmelden voor de Cohesity Cloud Backup Service om hun productie-werklasten te back-uppen en te herstellen. De integratie met GCP biedt bedrijven de mogelijkheid om het beheer te vereenvoudigen en kritieke Service Level Agreements (SLA's) te behalen.

"Organisaties die gebruik willen maken van de cloud en geen infrastructuur meer nodig hebben, maken een back-up van cloud-native workloads een cruciaal onderdeel van de gegevensbeschermingsstrategie", zegt Rich Sanzi, Vice President of Engineering, Google Cloud. "Integraties met technologiepartners zoals Cohesity bieden een eenvoudige en eenvoudige Backup-as-a-Service-ervaring met Google Cloud, waardoor klanten zich kunnen richten op wat het belangrijkst is - hun bedrijf laten groeien."

Cohesity Cloud Backup Service voor Google Cloud biedt een reeks nieuwe mogelijkheden en voordelen die het voor bedrijven gemakkelijk maken om te voldoen aan zakelijke en wettelijke vereisten voor back-up compliance:

Enterprise-grade back-up en bescherming voor public cloud workloads: Cohesity snapshot-integratie met GCP biedt native back-up van Google Compute virtuele machines (VM's), met granulair zoeken en herstel. Cohesity Cloud Backup Service levert op elk moment vrijwel herstel hersteltijden (RTO's) en reduceert herstelpunt-doelstellingen (RPO's) tot slechts enkele minuten, waardoor klanten kunnen voldoen aan dezelfde strenge RPO / RTO-vereisten als verwacht wordt van on-premises aanbiedingen.

Beheergemak en eenvoud: Cohesity Cloud Backup Service biedt één SaaS-gebaseerd dashboard voor alle beheertaken en biedt selfservicemogelijkheden op basis van gebruikersrollen. De service is geïntegreerd met het Identity and Access Management (IAM) van GCP, waardoor gebruikers alleen toegang hebben tot de resources die specifiek zijn voor hun werk of taak. Cohesie vermindert de complexiteit verder door implementaties met één muisklik en herbruikbaar beleid dat de noodzaak voor handmatige processen of aangepaste scripts elimineert om back-upplanning te automatiseren, bewaarbeleid te handhaven en back-upactiviteit te consolideren .

Op consumptie gebaseerde facturering: Cohesity Cloud Backup Service biedt op verbruik gebaseerde prijzen die volledig zijn geïntegreerd met GCP-facturering en beschikbaar zijn via de GCP Marketplace. Pay-as-you-go-maandelijkse kosten stellen klanten in staat kapitaaluitgaven en administratieve complexiteit te minimaliseren.

"Cohesie is al snel een voorkeurskeuze geworden voor klanten om hun werkbelastingen in de cloud en op locatie te ondersteunen, en we willen het gemakkelijk maken voor bedrijven om gebruik te maken van ons innovatieve en efficiënte platform, ongeacht waar hun gegevens zich bevinden," zei Vineet Abraham, senior vice-president van engineering, Cohesity. "We zijn verheugd om aan de krachtige mogelijkheden van GCP toe te voegen, zodat bedrijven massale fragmentatie-uitdagingen kunnen overwinnen en de waarde van hun gegevens echt kunnen maximaliseren."

"Door het gebruik van Google Cloud Platform bij bedrijven te laten groeien, kunnen serviceproviders hun aanbod uitbreiden met een breed scala aan beheerde en zelfservice-opties," zegt Al Sadowski, vice-president onderzoek, stem van de dienstverlener, 451 Research. "De aankondiging van vandaag biedt serviceproviders de mogelijkheid om door asset light beheerde services voor gegevensbescherming te bouwen bovenop Cohesity Cloud Backup Service voor Google Cloud."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud