Roundtable ziekenhuizen

10-04-2019

Roundtable ziekenhuizen
(21-05-2019)

IT binnen de ziekenhuiszorg staat onder grote druk. Systemen mogen tegenwoordig niet meer uitvallen en dienen 24x7 in de lucht te zijn, wat veel vraagt aan beheer. Continuïteit en patiëntveiligheid staan voorop en vragen om systemen die up-to-date zijn. Daarbij voegen de stakeholders per jaar ook nog eens honderden innovatieprojecten toe aan de kalender (denk aan implementatie van VOSMOS, voedingsconcepten, mobility, UC e.d.).

Hierdoor ontstaat een continu spanningsveld tussen dagelijks beheer en het doorvoeren van innovaties en dat ook nog eens terwijl er maar beperkte middelen (resources, budget) beschikbaar zijn.

In deze roundtable, mede mogelijk gemaakt door het Amphia Ziekenhuis, wisselt ConoScenza graag samen met u van gedachten over hoe we meer grip kunnen krijgen op projecten, zonder dat de continuïteit van onze dienstverlening eronder leidt.

Datum

Dinsdag 21 mei
12:00 tot 17:00 uur (inclusief lunch)

Locatie

Buitenplaats Amerongen
Drostestraat 12
3958 BK Amerongen

Aanmelden

Deze roundtable is exclusief voor IT-managers en programmamanagers van algemene Nederlandse ziekenhuizen. U kunt zich hier aanmelden voor het event.

Terug naar nieuws overzicht