Onetrail overgenomen door Total Specific Solutions

09-04-2019 | door: Witold Kepinski

Onetrail overgenomen door Total Specific Solutions

Onetrail, leverancier van vertical market data-oplossingen, is onderdeel geworden van Total Specific Solutions (TSS), een omgeving die past bij de ambitieuze groeiplannen zo melden betrokken partijen. Hiermee creëert Onetrail in een klap de juiste omgeving om haar propositie versneld uit te rollen binnen de Europese retailmarkt, aldus TSS. Onetrail richt zicht met haar datalogistiek oplossingen op handelsbedrijven, retail en (semi-) overheid.

Product- en orderdata van in- en verkopende bedrijven worden via het Trading Partner Network van Onetrail constant, real-time ge-update. De afgelopen jaren zijn naast geavanceerde EDI processen, ook diverse online applicaties ontwikkeld die het mogelijk maken tientallen partijen per maand aan te sluiten bij dit data-uitwisselingsnetwerk. Onetrail richt zich daardoor steeds meer op het in een hoog tempo onboarden van honderden leveranciers voor de retail.

Jeroen Moonen, Managing Director van Onetrail: “De afgelopen jaren heeft Onetrail de juiste producten ontwikkeld om voorop te lopen in de retailmarkt. Ook de organisatie is hierop aangepast. Na het binnenhalen van enkele grote klanten zijn we nu klaar voor de volgende stap. Ik ben blij dat we binnen relatief korte tijd een partij hebben gevonden die op dezelfde golflengte zit en net zo sterk gelooft in onze groeistrategie. Met TSS verwachten wij de handvaten en de slagkracht te krijgen om de oplossingen voor onze huidige klanten nog beter te maken en deze verder uit te rollen binnen de Europese retail- en de lokale overheidsmarkt. “

Martijn Aardema, General Manager bij TSS: “Onetrail is een bedrijf met 20 jaar ervaring in de datalogistiek en is net als onze andere bedrijven er volledig op gericht om elke dag klanten maximaal te ondersteunen met goede oplossingen. Met Onetrail breiden wij onze positie binnen de lokale overheid uit en zetten wij onze eerste, grote stappen binnen het retailsegment van de consumentenelektronica. Dit is een groeimarkt waar Onetrail een unieke en bewezen propositie voor ontwikkeld heeft met mooie klanten. Wij kijken er naar uit om samen met het leiderschapsteam van Onetrail de groeiambitie verder te gaan realiseren.”

Terug naar nieuws overzicht