Redactie - 09 april 2019

MWC Holland House Dinner Xperience

MWC Holland House Dinner Xperience image

Tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2019 in Barcelona werd voor Nederlandse bedrijven en congresgangers MWC Holland House Dinner Xperience georganiseerd. Er kwamen bijna 200 Nederlandse MWC-deelnemers naar het netwerkevent in de oude haven van Barcelona.

Het culinaire netwerk business event werd georganiseerd door Dutch Mobile Community (DMC) in samenwerking met Dutch IT–channel, Dutch Connect en de Enterpise Summit, die tevens de organisator van het Holland Paviljoen is tijdens het MWC. 

Bij de Holland House Dinner Xperience konden Nederlandse MWC-deelnemers na een drukke beursdag netwerken met hun gasten en peers tijdens een voortreffelijk uitgebreid walking dinner. Het sfeervolle restaurant the Chipirón in de Oude haven van Barcelona was het decor voor dit unieke event.

De Nederlandse ambassadeur in Spanje, Matthijs Van Bonzel, openden samen met Danny Frietman van Enterprise Summit het succesvolle event. Sprekers  waren er ook, zoals Caspar de Jonge (Ministerie IenW) over digitalisering en de impact van 5G op mobility.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024