9 redenen waarom je Mendix World niet mag missen
08-04-2019
Deel dit artikel:

9 redenen waarom je Mendix World niet mag missen

Volgende week is Ahoy Rotterdam gastheer voor het grootste low-code evenement van het jaar: Mendix World 2019. Op 16 en 17 april komen zo’n 4000 bedrijven en IT-leiders samen om ideeën te delen die innovatie stimuleren waarmee organisaties hun concurrenten voor blijven. Voor wie nog twijfelt over een bezoek, hieronder de 9 redenen waarom je Mendix World 2019 beslist niet mag missen.

1. Wat, waarom en hoe low-code

Veel organisatie worstelen met digitale transformatie. Bijvoorbeeld omdat er (nog steeds) veel verouderde systemen in gebruik zijn. Een oplossing om de digitale transformatie in gang te zetten is door gebruik te maken van low-code technologie. Tijdens Mendix World ervaar je de mogelijkheden van low-code en leer je van best practices. Ook hoor je strategische technologietrends, succesverhalen van klanten, de nieuwste Mendix-mogelijkheden en krijg je hands-on low-code training.

2. Alles over de nieuwe trends in software-ontwikkeling

Mendix World is bedoeld voor CEO’s, CIO’s, IT-professionals en business managers. Door het event bij te wonen ben je in één klap op de hoogte van alle trends in software-ontwikkeling: mobiel, cloud, microservices, slimme apps, DevOps en meer.

3. Organisaties zijn een jungle - en Bear Grylls leert je overleven

Hij is gerenommeerd ontdekkingsreiziger, avonturier, voormalig SAS-militair en presentator van tv-programma’s Running Wild en Man vs Wild: Bear Grylls. Je verwacht hem misschien niet op een low-code evenement, maar zijn komst is eigenlijk best logisch. Organisaties zijn net zo moeilijk te navigeren als een jungle en geen terrein is zo veranderlijk als het app-ontwikkeling landschap. Hoe kun je jezelf aanpassen aan deze grillige omgeving? Niets kan je daar beter op voorbereiden dan de survival verhalen van Bear Grylls.

4. Hoe apps onze toekomst gaan veranderen

Hoe gaan jouw apps de manier waarop de wereld werkt veranderen? Auteur, columnist en futurist Andreas Ekström laat tijdens een keynote zien hoe de technologie van vandaag het werk van de toekomst hervormt.

5. Hoe grote organisaties waarde creëren met low-code

Experts van onder meer PostNL, Rabobank, VGZ, Zurich Insurance, Erie Insurance en Continental delen tijdens Mendix World 2019 inspirerende voorbeelden over innovatie en transformatie in hun onderneming met behulp van low-code.

6. Hoe jij optimaal gebruik kunt maken van Mendix’ low-code

Tijdens Mendix World kun je hands-on platform workshops, ontwikkelaarstrainingen bijwonen en certificeringen behalen. Experts in zowel hackathons als Mendix-ontwikkeling delen hun expertise in gratis sessies van 30 minuten. Je kennis neemt in korte tijd dus exponentieel toe.

7. Een hackathon winnen doe je samen

Voorafgaand aan Mendix World wordt op 15 april MxHacks georganiseerd. Dit is een 24-uurs hackathon die niet alleen is bedoeld voor developers. Ook vormgevers, business analisten, programmeurs en marketeers kunnen meedoen in een team. De kans op winnen is zelfs het hoogst wanneer men een goed team met aanvullende vaardigheden samen weet te stellen. MxHacks is voor iedereen met een ondernemende mindset die met nieuwe technologie wil werken en apps wil bouwen die van het allerhoogste niveau zijn.

8. Crash Course: impact maken met een app doe je zo

Als ervaren ontwikkelaar streef je ernaar dat de apps die je realiseert impact maken. Leer hoe je die impact versnelt en versterkt Mendix tijdens een Crash Course. Dit is een korte cursus op gevorderd niveau, waarin je leert hoe je de concepten, modellen en frameworks waarin je expert bent kunt matchen met Mendix’ low-code platform.

9. De meest revolutionaire praktijkcases met Mendix low-code

De Impact Awards zijn gericht op het vieren van de successen van klanten die innovatieve maatwerkoplossingen hebben gebouwd die zakelijke uitdagingen oplossen en hun organisaties een concurrentievoordeel geven. Laat je inspireren door deze praktijkverhalen.

Kijk voor het complete programma en registratie op https://www.mendix.com/mendix-world/.

Door: Cristina Samaniri van Mendix

Terug naar nieuws overzicht