Witold Kepinski - 28 maart 2019

CloudFest 2019 Video Update met Dell Technologies en Resello

Jaarlijks trekken Nederlandse cloud- en hostingexperts naar Zuid-Duitsland, waar tal van technologie aanbieders ontmoeten. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch IT-channel was erbij en sprak in een video upodate met enkele standhouders zoals Harald Nuij (Resello) en Eric van Gend (Dell Technologies).

In een paar dagen tijd wordt de Nederlandse cloud en hosting community bijgespijkerd op het gebied van cloud-ontwikkelingen, vinden er hackatons plaats en kan men tijdens diners, concerten en feestavonden volop netwerken. Omdat iedereen een paar dagen in het op één na grootste attractiepark van Europa bivakkeert, is er meer vrije tijd op CloudFest dan op ieder ander event dat georganiseerd wordt voor de sector. Als het weer dan ook nog meezit - en dat lijkt het geval te zijn voor de 2019 editie - zou je CloudFest de 'spring break' voor de hosting- en cloudindustrie kunnen noemen.

Het grootste deel van de Nederlandse delegatie is maandag 25 maart te vinden op Dutch Night @CloudFest. Deze borrel, georganiseerd door branchevereniging ISPConnect, trapt het festival in Duitsland traditiegetrouw af. Bekijk ook deze video.