Leer meer over customer experiences op SAP Customer Experience LIVE

27-03-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Leer meer over customer experiences op SAP Customer Experience LIVE
(07-05-2019)

SAP organiseert op 7 en 8 mei SAP Customer Experience LIVE, waar duizenden leiders op het gebied van customer experience samenkomen. Dit evenement wordt gelijktijdig met SAPPHIRE NOW georganiseerd in Orlando, Florida. De evenementen kunnen los van elkaar bezocht worden, maar ook gecombineerd.

Bij SAP Customer Experience LIVE ervaren bezoekers hoe organisaties zich met customer experience kunnen onderscheiden van hun concurrent. Tijdens het evenement kan er door middel van meer dan honderd sessies kennis worden opgedaan over het echt begrijpen van klanten en het transformeren van businessmodellen. Dankzij goede klantervaringen bouwt een organisatie immers aan vertrouwen en loyaliteit. Dit zijn onderwerpen die ook tijdens de keynote van Alex Atzberger, directeur van SAP Customer Experience, aan bod komen.

Nieuwste technologieën

Naast het bijwonen van de sessies is het mogelijk om de nieuwste technologieën uit te testen en om te netwerken met vakgenoten, experts en influencers. Er is veel ruimte voor het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen op het gebied van customer experience. Een feestje aan het eind van dit tweedaagse evenement mag uiteraard niet ontbreken.

Deze editie van SAP Customer Experience LIVE mag niet verward worden met het grote evenement van SAP Customer Experience dat later dit jaar plaatsvindt. Ondanks dat beide evenementen dezelfde naam dragen, gaat het later dit jaar om een losstaand deepdive evenement dat in het verleden bekend stond als SAP Hybris LIVE en voor het tweede jaar op rij de naam SAP Customer Experience LIVE draagt.

Aanmelden

SAP Customer Experience LIVE vindt dit jaar voor het eerst plaats in Orlando in het Orange County Convention Center West. Het evenement is op 7 en 8 mei. Een kaartje kopen kan hier. Via deze pagina kun je ofwel voor de optie kiezen om enkel naar SAP Customer Experience Live te gaan ofwel een combinatieticket nemen met SAPPHIRE NOW en ASUG Annual Conference.

Terug naar nieuws overzicht