Andreas Ekström verzorgt keynote van Mendix World 2019
25-03-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Andreas Ekström verzorgt keynote van Mendix World 2019

Anders Ekström spreekt tijdens Mendix World 2019, 's werelds grootste conferentie op het gebied van low-code in Rotterdam, over digitale ontwikkelingen waar we volgens hem meer en diepgaander over moeten nadenken.

Ekström is vooral bekend van zijn TEDx Talk in 2015, waarin hij de resultaten vanuit online zoekmachines aan de kaak stelde. Het is de normaalste zaak van de wereld om vanalles te googlen, maar hoe onbevooroordeeld zijn de zoekresultaten? Deze TEDx Talk is ruim een miljoen keer bekeken en in 30 talen vertaald. Naast spreker is Ekström ook schrijver en columnist. In zijn boeken en opinieartikelen behandelt hij vooral de relatie tussen de mensheid en technologie. Zijn keynote tijdens Mendix World zal dan ook gaan over 'digital equality, humanity and technology'.

Rens de Jong, onder andere bekend van radioshow 'BNR Zakendoen met', is de moderator tijdens Mendix World. Hij was de afgelopen tien jaar bij meer dan 500 events betrokken. Ekström en De Jong zijn slechts twee sprekers op de groeiende lijst van (internationale) experts, die zullen spreken tijdens Mendix World. Dit evenement vindt plaats in Ahoy Rotterdam op 16 en 17 april. Er komen zo’n 4.000 IT-professionals, COO’s en CEO’s samen om te leren over low-code.

Terug naar nieuws overzicht