SAP Analytics Cloud is uitgebreid

20-03-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SAP Analytics Cloud is uitgebreid

SAP heeft verbeteringen aan de SAP Analytics Cloud- oplossingaangekondigd, waaronder augmented analytics, business intelligence (BI), workflows voor bedrijfsplanning en gegevensintegratiemogelijkheden. Deze aankondiging werd gedaan tijdens de Gartner Data & Analytics Summit op 18 en 21 maart in Orlando, Florida.

"De combinatie van machine-intelligentie en menselijke creativiteit is waar analytics het beste werkt", zegt Gerrit Kazmaier, senior vicepresident SAP HANA en Analytics. "Met SAP Analytics Cloud ligt onze focus op continue innovatie in een uniforme oplossing die intuïtief, krachtig en ontworpen is voor de zakelijke gebruiker. We blijven onze klanten voorzien van een end-to-end data- en analysebenadering, waardoor betrouwbare, datagedreven beslissingen en intelligente processen mogelijk zijn die betere bedrijfsresultaten opleveren. "

Augmented Analytics

Voortbouwend op de augmented analytics-mogelijkheden die al beschikbaar zijn , kunnen gebruikers nieuwe machineleren en kunstmatige intelligente mogelijkheden toevoegen aan bestaande Business Intelligence en planningsworkflows. Verbeterde "search to insight" -mogelijkheden maken het gemakkelijker voor gebruikers om vragen te stellen over hun gegevens in natuurlijke taal , en automatiseren inzichten met de " slimme ontdekking " -mogelijkheid, die nu belangrijke beïnvloeders, onverwachte waarden en simulaties omvat. Met de ' smart predict'- mogelijkheid kunnen bedrijfsanalisten modellen trainen om toekomstige uitkomsten te voorspellen. Verbeteringen omvatten tijdreeksmodellen en verbeteringen van gebruikerservaringen die het analisten gemakkelijker maken om toekomstige resultaten te voorspellen en beslissingen te automatiseren.

Enterprise Planning-functies

Collaborative enterprise planning zorgt voor betere bedrijfsresultaten door gebruikers samen te brengen om plannen in de hele onderneming af te stemmen op één versie van de waarheid. Met SAP Analytics Cloud kunnen klanten alles op één plek analyseren, plannen en voorspellen om planningscycli te versnellen en intelligente beslissingen te nemen. Verbeterde live connectiviteit met de ingesloten modellen van de SAP Business Planning and Consolidation-toepassing stelt klanten in staat gebruik te maken van hun bestaande investeringen en complexe planningsprocessen te verbinden met de cloud. Met nieuwe mogelijkheden voor eindgebruikers kunnen bedrijfsplannen worden gemaakt en aangepast in SAP Analytics Cloud en andere hulpmiddelen, waaronder Microsoft Excel. Dit stelt organisaties in staat om plannen in financiën en in de hele onderneming uit te breiden en uit te lijnen om het beste end-to-endplan voor het bedrijf te maken.

Data en Analytics Platform

Door de toevoeging van meer dan 100 nieuwe gegevensbronnen kunnen gebruikers eenvoudig verbinding maken met nog meer gegevens en komt het totale aantal gegevensbronnen uit op meer dan 250. Verbeterde live connectiviteit stelt klanten in staat om nog meer waarde te krijgen met SAP Analytics Cloud. Live toegang tot vertrouwde zakelijke bronnen zoals SAP BusinessObjects-oplossingen, het SAP HANA bedrijfsgegevensplatform (on-premise en service), de SAP Business Warehouse-toepassing, SAP S / 4HANA, SAP S / 4HANA Cloud en de SAP Marketing Cloud-oplossing betekent klanten kan toegang krijgen tot gegevens waar het zich bevindt zonder het naar de cloud te verplaatsen.

SAP Analytics Cloud is ook geïntegreerd in de SAP BW / 4HANA 2.0-oplossing en biedt klanten end-to-end analytics en data warehousing-mogelijkheden. De SAP Analytics Hub- oplossing, geleverd met SAP Analytics Cloud, biedt een enkel toegangspunt voor alle analytische inhoud, SAP of niet-SAP, ongeacht waar het zich bevindt. Deze verbeteringen helpen klanten de toegang tot analyses verspreid over hun organisatie te vereenvoudigen en bieden een enkele versie van de waarheid voor het maken van op feiten gebaseerde beslissingen.

SAP Analytics Cloud heeft meer dan 2.400 klanten en is beschikbaar voor proef en aankoop

Terug naar nieuws overzicht
Cloud