IT-Circle Event ‘IT-Security, a joint effort’

11-03-2019

IT-Circle Event ‘IT-Security, a joint effort’
(28-03-2019)

IT-Security is van cruciaal belang, dat weten we zo ondertussen wel. Waar tot op heden echter alleen muren rondom informatie werden geplaatst, kiest regio Eindhoven voor een andere aanpak. Samenwerken is het motto!

In samenwerking met Eindhoven Cyber Security Group (ECSG) en ASML nodigt IT-Circle Nederland haar leden uit om een kijkje in de IT-Security-keuken van de regio Eindhoven te nemen. Op 28 maart a.s. zal het IT-Circle Event ‘IT-Security, a joint effort’ plaatsvinden.

Aernout Reijmer, CISO bij ASML en gastheer voor dit evenement, zal vertellen over het creëren van een risico bewuste cultuur en het belang van samenwerking binnen de gehele keten – dus ook met externe partijen – om toenemende cybercrime dreigingen het hoofd te kunnen blijven bieden.

Behalve ASML zullen ook organisaties als Gemeente Heerlen, Catharina Ziekenhuis, VDL, DAF Trucks, Heijmans, AIVD en TNO inzicht geven in hun IT-Security initiatieven. 
Meer informatie over dit IT-Circle Event >>

Over IT-Circle Nederland en de regionale IT-Circles
IT-Circle Nederland is de overkoepelende organisatie van regionale, besloten IT-Circles, waar aangesloten organisaties IT-kennis en –ervaringen delen. 
Medewerkers van deelnemende organisaties ontmoeten IT-collega's uit andere organisaties om zo actief kennis te delen, advies te vragen en deel te nemen aan peer-review sessies en bedrijfsbezoeken. Daarnaast kunnen medewerkers hun blik verbreden door tijdelijke uitwisselingsprojecten.

IT-Circle Nederland werkt aan het creëren van waardevolle netwerken en betrouwbare samenwerkingsverbanden om zo medewerkers én organisaties te koppelen, waardoor kennis en expertise wordt ontsloten. Wij geloven dat het koppelen van medewerkers en organisaties de IT-ontwikkelingen en –innovaties kan versnellen. 
De circles groeien qua aantal deelnemers én qua spreiding binnen Nederland. Momenteel kunnen organisaties aansluiten bij IT-Circles in Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam/Den Haag, Utrecht en Oost-Nederland. 
Kijk voor meer informatie over verschillende IT-Circles op www.ITcircle-Nederland.nl.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security