Dutch IT-channel Awards Lustrumgala

Dutch IT-channel Awards Lustrumgala

05-03-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel Awards Lustrumgala

Het Dutch IT-channel Awards lustrumgala, het grootste netwerkevenement voor de Nederlandse channel industrie, vindt plaats op donderdag 16 januari 2020 in Studio21, Hilversum. 

Tijdens het lustrumgala worden de Dutch IT-channel Awards uitgereikt en vieren ruim 700 prominenten uit de Nederlandse IT business het belang van de IT-channel voor de Nederlandse economie.

Nomineren

De categorieën worden in mei bekend gemaakt en de nominaties kunnen al vanaf juni 2019 worden ingediend op www.dutchitawards.nl. Iedereen kan tot begin oktober nomineren door een goed onderbouwde businesscase in te dienen waar het innovatieve karakter van de organisatie in naar voren komt. Of nomineer een collega of relatie die uitblinkt. Van alle ingezonden nominaties worden er per categorie 5 gekozen door de jury. Het stemproces zal medio oktober starten. Rondom de Awards wordt een uitgebreide mediacampagne gevoerd, online in print en via onze Social media kanalen

Verzeker u nu al van de beste plekken

De feestelijke Lustrum Editie van de Dutch IT-channel Awards zal in het vernieuwde Studio21 plaatsvinden in “Vegas Style”. Met optredens en entertainment in een indrukwekkende show waarmee Dutch IT-channel u gaat verrassen. Verzeker u nu van de beste plekken en meldt u aan als sponsor. Vele bedrijven hebben zich al aangemeld.

Protinus IT is de Main Event Sponsor van het Dutch IT-channel Awards Lustrumgala.

Meer informatie

Klik www.dutchitawards.nl voor meer informatie over het Dutch IT-channel Awards Lustrumgala.

Profiteer nu van de vroegboek korting! Voor  sponsormogelijkheden, reserveringen van tafels en aanvullende informatie over het event kunt u contact opnemen met Yvonne Bansagi: y.bansagi@dutchitchannel.nl Mobiel 06 – 23 53 03 99

Terug naar nieuws overzicht
Dutch IT-channel Awards