Citrix vernieuwt EMEA managementteam

Eric Kline

Citrix vernieuwt EMEA managementteam

Daren Finney

25-02-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Citrix vernieuwt EMEA managementteam

Citrix wijzigt de samenstelling van haar EMEA managementteam om partners en klanten in de regio die zich richten op nieuwe markten of een cloudtransitie (gaan) doormaken beter te kunnen ondersteunen. Eric Kline wordt Chief Operating Officer (COO) EMEA, Lee Hughes neemt de rol van Vice President Networking EMEA op zich, terwijl Daren Finney Eric Kline vervangt als Vice President Partner EMEA.

In zijn nieuwe rol als COO EMEA is Eric Kline verantwoordelijk voor digitale verkoop, vernieuwingen, marketing en go-to-market functies. Hij trad in februari 2000 in dienst bij Citrix en bekleedde een reeks managementfuncties in de VS tot hij in 2012 naar Europa verhuisde, waar verantwoordelijk was voor de Professional Services activiteiten in de hele regio.

Daren Finney

Daren Finney vervangt Eric Kline als Vice President Partner Sales EMEA en wordt verantwoordelijk voor het versterken van de toewijding van het bedrijf aan zijn EMEA-partners en zowel hun succes als winstgevendheid op de lange termijn. Finney trad in 2017 in dienst bij Citrix als Senior Director, Distribution & Mid-Market EMEA.

Lee Hughes neemt de verantwoordelijkheid voor de nieuw gecentraliseerde netwerkactiviteiten in EMEA op zich. Hij trad in januari 2018 in dienst bij Citrix als Managing Director van EMEA Professional Services.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

People