BCD Travel brengt traveler management systeem onder in de cloud

23-02-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

BCD Travel brengt traveler management systeem onder in de cloud

BCD Travel gaat de SAP Customer Data Cloud-oplossing gebruiken voor de nieuwste versie van hun traveler management systeem. Hiermee wordt het bestaande TripSource Profile Manager omgetoverd tot een digital first oplossing. Deze oplossing combineert drie unieke functies,namelijk traveler identity management, traveler consent management en traveler profile management, in één uniform platform.

Dankzij het SAP backend-systeem kan de service en support persoonlijker ingericht worden. Daarnaast sluit de software naadloos en veilig aan op trip management tools en biedt het geavanceerde multi-factor authenticatie (MFA). De software biedt een klantcentrale oplossing die reizigers meer transparantie in en controle over het gebruik van persoonlijke data geeft naast de standaarden die zijn vastgesteld in de AVG.

Yannis Karmis, Senior Vice President Product Planning en Development van BCD Travel: “Nu persoonlijke services met de dag belangrijker worden, is het cruciaal om te investeren in open en cloud-based technologieën. We zijn dan ook blij dat we samen kunnen werken met SAP om onze klanten de laatste digitale technologieën te bieden. Dankzij SAP Customer Data Cloud kunnen we een consistent en wereldwijd systeem opzetten met rijke profielinformatie die ieder servicekanaal raakt. Hiermee zijn we leidend in de industrie. De technologie van SAP sluit mooi aan bij onze vier kernwaarden: simpel, digitaal, adaptief en wereldwijd.”

Ben Jackson, General Manager van SAP Customer Data Cloud, is trots dat BCD Travel voor de software van SAP kiest: “Met SAP Customer Data Cloud kan BCD Travel de overstap maken naar een intelligente enterprise. Dankzij de effectieve inzet van de verzamelde klantdata bereikt BCD Travel gemakkelijk haar servicedoelen en loopt tegelijkertijd minder risico.”

De klanten van BCD Travel zullen de voordelen van SAP Customer Data Cloud in de tweede helft van 2019 merken

Terug naar nieuws overzicht
Cloud