Tech Data ontvangt ISO 9001:2015 certificering voor Europese locaties
11-02-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Tech Data ontvangt ISO 9001:2015 certificering voor Europese locaties

Tech Data maakt bekend de ISO-certificering 9001:2015 te hebben behaald voor een aantal van haar locaties in Europa. Landen met een ISO-gecertificeerde Tech Data locatie zijn nu België, Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk, Zweden en Zwitserland.

ISO-9001:2015 is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen in organisaties in een grote verscheidenheid aan industrieën over de hele wereld. Door middel van een uitgebreid auditproces onder toezicht van een onafhankelijke certificeringsinstantie zijn Tech Data verkoopkantoren en logistieke centra beoordeeld op tal van factoren, waaronder kwaliteit van dienstverlening, continue verbetering en herhaalde klanttevredenheid.

'Belangrijke erkenning'

Patrick Zammit (foto), president Europa bij Tech Data zei: "Het behalen van de ISO 9001:2015 certificering is een belangrijke erkenning van Tech Data's voortdurende inspanning om de hoogste kwaliteit van dienstverlening aan het IT-kanaal te leveren. Het is ook een groot teken van vertrouwen in Tech Data collega's in de hele regio die het mogelijk maken om onze cultuur van continue verbetering namens onze gewaardeerde klanten en leveranciers waar te maken."

Het ISO 9000:2015 kwaliteitsmanagementsysteem is ontworpen om organisaties te helpen ervoor te zorgen dat zij voldoen aan de behoeften van klanten en andere belanghebbenden en tegelijkertijd aan wet- en regelgeving voor een product of dienst. Externe certificeringsinstanties bieden onafhankelijke bevestiging aan organisaties die voldoen aan de eisen van ISO 9001. Meer dan een miljoen organisaties wereldwijd zijn onafhankelijk gecertificeerd en dit maakt ISO 9001 één van de meest gebruikte management instrumenten ter wereld.

Terug naar nieuws overzicht