Multinational Vion kiest opnieuw voor T-Systems
11-02-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Multinational Vion kiest opnieuw voor T-Systems

De Nederlandse multinational Vion kiest opnieuw voor de IT-diensten van T-Systems. De internationale vleesproducent, goed voor een omzet van ruim 5 miljard euro, heeft het contract voor alle bestaande IT-diensten verlengd met 5 jaar en dit daarnaast uitgebreid met managed (cloud) diensten van T-Systems.

Volgens Vion heeft T-Systems aangetoond een stabiele IT-omgeving te kunnen bieden voor een hoge bedrijfscontinuïteit. Ondersteund door succesvolle praktijkvoorbeelden bij andere klanten is Vion ervan overtuigd dat T-Systems de juiste technologiepartner is om het bedrijf vooruit te helpen in de digitale wereld van vandaag. Frans van Duivenboden, CIO Vion: “De resultaten van diverse voorstellen van leveranciers lagen dicht bij elkaar, maar T-Systems bleek op zowel technisch als cultureel vlak de perfecte match voor onze organisatie te zijn. We hebben er vertrouwen in dat we onze vruchtbare en langdurige relatie kunnen verlengen en intensiveren.”

Technologiepartner sinds 2009

T-Systems levert Vion sinds 2009 een breed scala aan diensten om de business adequaat te ondersteunen, zoals het beheer van infrastructuren voor diverse bedrijfskritische applicaties en -projecten. De vernieuwing en uitbreiding van het contract is een mooi succes voor T-Systems en draagt bij aan het realiseren van de groeiambitie van het bedrijf.

Sake Algra, Managing Director T-Systems: "Met onze multicloud services kan Vion voor iedere applicatie, ieder bedrijfsproces en iedere workload een passende cloud inzetten ? snel, flexibel en zonder zorgen over het beheer. Zo bieden we een platform dat digitale innovatie stimuleert en dragen we bij aan het succes van de business van Vion."

Op de foto v.l.n.r.: Richard Staats, Account Manager T-Systems, Sake Algra Managing Director T-Systems, John Morssink CFO Vion, Frans van Duivenboden, CIO Vion.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, Deals, Beheer
Cloud