Dutch IT-channel organiseert MWC Holland House Dinner Xperience in Barcelona!
07-02-2019 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Dutch IT-channel organiseert MWC Holland House Dinner Xperience in Barcelona!

Tijdens het Mobile World Congress (MWC) 2019 in Barcelona wordt voor Nederlandse bedrijven en congresgangers MWC Holland House Dinner Xperience georganiseerd. Dit culinaire netwerk business event wordt georganiseerd op maandagavond 25 februari door Dutch Mobile Community (DMC) in samenwerking met Dutch IT–channel, Dutch Connect en de Enterpise Summit, die tevens de organisator van het Holland Paviljoen is tijdens het MWC. 

Bij de Holland House Dinner Xperience kunt u na een drukke beursdag netwerken met uw gasten en uw peers tijdens een voortreffelijk uitgebreid walking dinner. Het sfeervolle restaurant the Chipirón in de Oude haven van Barcelona is het decor voor dit unieke event en opent om 20.00 uur haar deuren voor de Nederlandse Community. De organisatie van het MWC Holland Paviljoen zal tevens een selectie van deelnemers aan de innovatie tour (eindgebruikers) uitnodigen om het event bij te wonen.

Het programma van MWC Holland House Dinner Xperience op de avond van 25e februari is als volgt:

Opening door ambassadeur Van Bonzel en wethouder Bruines van de Gemeente Den Haag

Informeel netwerken en dineren

Sprekers Jos de Groot (Ministerie EZ) en Caspar de Jonge (Ministerie IenW) over digitalisering en de impact van 5G op mobility

Deelnemen

Als Nederlands bedrijf mag u dit niet missen. Dus wacht niet te lang en bestel nu uw kaarten of informeer naar de voordelige packages. 

Er zijn nog slechts 150 VIP kaarten beschikbaar op dit moment. Informeer hiernaar bij Yvonne Bansagi: [email protected]

Bestel uw kaarten hier.

 

cd93080b-8360-409b-9519-f57fcfb7f6a6.jpg

Terug naar nieuws overzicht