Weener Plastics vergroot flexibiliteit met managed SD-WAN
01-02-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Weener Plastics vergroot flexibiliteit met managed SD-WAN

Het Nederlandse Weener Plastics, wereldwijd leverancier van innovatieve verpakkingsmaterialen, heeft een vijfjarige, managed SD-WAN overeenkomst met Orange Business Services getekend om haar mondiale expansie te ondersteunen. De toepassing van Flexible SD-WAN op 24 locaties in Europa, Azië en Latijns-Amerika zal de wendbaarheid en flexibiliteit van Weener Plastic vergroten en de interne communicatie verbeteren.

Weener Plastics biedt zowel standaard als innovatieve, op maat gemaakte pakkingsmaterialen voor haar internationale klanten. Om de wereldwijde groei van het bedrijf te ondersteunen, is een flexibele oplossing nodig die ook toegang tot cloud-based applicaties, zoals Office 365 en ERP-software, ondersteunt. Daarbij wilde Weener Plastics een beheerde oplossing, zodat de werknemers zich op hun kernactiviteiten kunnen blijven richten.

Aanwezigheid

Om de continu veranderende klanteisen bij te benen, is het van belang dat Weener Plastics fysiek aanwezig is in de landen waar haar klanten actief zijn. De keuze voor Orange Business Services is gebaseerd op diens uitgebreide ervaring met SD-WAN, sterke lokale aanwezigheid en homogene portfolio van managed services en applicaties in alle landen en regio’s waar ze actief is.

"Vanwege onze snelle groei waren we op zoek naar een wereldwijde ICT-partner die ook lokaal ondersteuning en oplossingen biedt voor onze locaties overal ter wereld. De Flexible SD-WAN-oplossing biedt ons een betrouwbaar en flexibel netwerk tijdens de volgende fase in ons bedrijfsproces. Met de hulp van Orange Business Services kunnen wij ons blijven focussen op waar we goed in zijn: het ontwikkelen en produceren van innovatieve, kunststof verpakkingsmaterialen", vertelt Eric den Hartog, Global IT directeur bij Weener Plastics.

"Wij kijken ernaar uit om Weener Plastics terzijde te staan bij hun expansie. Onze uitgebreide kennis en ervaring met SD-WAN oplossingen maakt ons de perfecte partner voor Weener Plastic en hun internationale ambities", aldus Fabrice de Windt, Senior Vice President Europa bij Orange Business Services.

Flexible SD-WAN

Flexible SD-WAN van Orange biedt een volledig geautomatiseerd, intelligent netwerk met on-demand diensten, centraal georganiseerd voor end-to-end-prestaties en -besturing. Het geeft bedrijven de vrijheid om hun netwerk aan te passen aan de behoeftes van gebruikers. Daarnaast is het een toekomstbestendige oplossing die volledig is geïntegreerd in de Orange SDN-architectuur. Via een eenvoudige interface kunnen ondernemingen hun netwerk dynamisch inzetten en zo anticiperen en reageren op veranderingen in hun bedrijfsomgeving en toepassingen naar de cloud migreren.

Orange Business Services won onlangs de Best Enterprise Service voor Flexible SD-WAN bij de World Communication Awards 2018. Daarnaast werd Orange Business Services als een 'Leider' beschouwd in de IDC MarketScape: Worldwide Communication Service Provider SD-WAN Managed Services 2018 Vendor Assessment.

Terug naar nieuws overzicht