Witold Kepinski - 30 januari 2019

BTG Nieuwjaarsreceptie 2019 in beeld

Tijdens de goedbezochte Nieuwjaarsbijeenkomst van de BTG in Sociëteit de Witte in Den Haag werden enkele interessante toespraken gehouden. Het team van Dutch IT-channel en Dutch Connect was ook aanwezig waarbij Danny Frietman en Witold Kepinski een video update maakten met Eric Reij (voorzitter BTG), Dabbert Doornbosch (Deputy CIO Den Haag), Oliver Breiteneder (United Smart Cities), Martijn Vroom (Burgemeester Krimpen aan den IJssel), Søren Abildgaard, (CEO T-Mobile Nederland), Generaal buiten dienst Dick Berlijn en Henk Kool (voorzitter Economic Board The Hague).

BTG heeft in 2018 veel bereikt en gaat op de ingeslagen weg verder, stelt Reij. Zo is de ontwikkeling van het BTG Kennisinstituut in gang gezet en heeft BTG zich opgeworpen als pleitbezorger voor Smart Cities, onder meer door het koppelen van de eerste gemeente, Krimpen aan den IJssel, aan het internationale Smart Cities programma van de United Nations.

Van Reij zei tegen het aanwezige publiek: “De rol van ICT/Telecom groeit nog steeds met de dag en is tegenwoordig een essentiële factor voor zakelijk succes geworden. Ook in 2019 staat BTG als Vereniging, met de Innovatie BV en onze Service organisatie TGG voor u klaar, om samen met u allen te bouwen aan het succes van onze ICT-structuur. “BTG building bridges”, betekent samen elkaar versterken binnen de digitale connectiviteit.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024