PQR zoekt opvolger van CEO Ronald Schaap

28-01-2019 | door: Witold Kepinski

PQR zoekt opvolger van CEO Ronald Schaap

Er is door Ebbinge recent een vacature gepubliceerd waarin wordt gezocht naar een nieuwe ceo voor PQR, aanbieder van professional services, IT infra advies en managed services.

Ebbinge meldt onder andere: "Gezocht: meewerkend voorman, verandermanager met minstens 10 jaar leidinggevende ervaring in IT-software & services (>100 mio). Trackrecord in M&A en sales/marketing, werkelijk begrip van de software, services en consultancytak. Ervaring & kennis IaaS / SaaS en cloud oplossingen is een pre. Snapt waar de techniek over gaat. Neemt regie, is analytisch, conceptueel sterk. Ondernemende resultaatgerichte manager, verzilvert kansen. Heeft visie, kan mensen meenemen. Denkt out of the box. Initiatief. WO-niveau."

Ronald Schaap, de huidige ceo van PQR Holding, legt zijn functie als CEO bij PQR neer. Schaap vertrekt uiterlijk per 1 april 2019. “Tijdens nieuwe fases in een bedrijf is het belangrijk dat je een leider hebt die nog minimaal tien jaar mee kan. Dit is een goed moment om ruimte te maken voor een nieuwe CEO. Dit is ook altijd het lange termijnplan geweest”, zegt Ronald Schaap, die in 2001 bij PQR begon. “Ik heb er het volste vertrouwen in dat we een goede opvolger vinden waarmee de overdracht kan plaatsvinden in de loop van 2019.”

Schaap won recentelijk een Dutch IT-channel Award in de categorie Reseller Personality of the Year.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud