Martijn van Lom is General Manager Noord-Europa van Kaspersky Lab

24-01-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Martijn van Lom is General Manager Noord-Europa van Kaspersky Lab

Kaspersky Lab benoemt de Nederlander Martijn van Lom (42) tot General Manager Noord-Europa. In zijn nieuwe internationale rol is Van Lom (foto) verantwoordelijk voor de versterking van de positie van het securitysoftwarebedrijf in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië en de Benelux. Hij maakt hiermee deel uit van het Europese directieteam.

Vooraf aan deze promotie was Van Lom verantwoordelijk voor het Europese marketingbeleid. Daarnaast gaf hij vanaf 2010 leiding aan de Benelux-organisatie van Kaspersky Lab. Voor zijn rol als Managing Director van de Benelux was hij werkzaam als Sales Manager voor dezelfde landen. In 2005 kwam Van Lom in dienst bij het securitysoftwarebedrijf. Daarvoor was hij actief bij verschillende IT-bedrijven waaronder distributiepartner Copaco. Ook is Van Lom werkzaam geweest als freelance managementconsultant en projectmanager voor bedrijven als BenQ, Fujitsu, Siemens en Heineken.

'Een echte allrounder'

"Martijn is een echte allrounder. Zijn uiteenlopende ervaring op het vlak van marketing, verkoop en bedrijfsvoering gaat hem goed van pas komen", zegt Ilijana Vavan, Managing Director van Kaspersky Lab in Europa. "Zijn kennis en ervaring gaat ons helpen bij verdere groei in de Noord-Europese regio plus een nog sterkere band met onze klanten."

"Ik ben zeer vereerd met mijn nieuwe rol", zegt Van Lom. "De verschillende landen, markten en culturen van deze Noord-Europese regio hebben elk hun eigen uitdagingen en sterke kanten. Ik ben ervan overtuigd, dat we met onze fantastische teams én het toenemende bewustzijn in de samenleving dat we mensen en organisaties beter moeten beschermen, onze positie verder kunnen versterken."

Terug naar nieuws overzicht
Security