Salesforce breidt met Tower Dublin hoofdkantoor in Ierland fors uit
21-01-2019 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Salesforce breidt met Tower Dublin hoofdkantoor in Ierland fors uit

Salesforce, speler in CRM, heeft Salesforce Tower Dublin aangekondigd, waarmee het hoofdkantoor van het bedrijf in Ierland aanzienlijk wordt uitgebreid. Als onderdeel van de uitbreiding is Salesforce van plan om 1500 nieuwe lokale banen toe te voegen in de komende vijf jaar.

Salesforce.org, de filantropische tak van Salesforce, kondigde ook een subsidie van 1 miljoen dollar aan Educate Together aan, waarmee de opening en het beheer van scholen in Ierland wordt ondersteund. De aankondigingen werden gedaan met de Ierse premier Leo Varadkar tijdens een evenement in het Convention Centre Dublin, waar bijna 1.000 Salesforce-medewerkers aanwezig waren om details over de nieuwe plannen te horen.

Campus

Salesforce Tower Dublin wordt een stedelijke campus van vier met elkaar verbonden gebouwen aan de North Wall Quay in de Silicon Docks in Dublin, met uitzicht op de rivier de Liffey. Medewerkers van Salesforce zullen naar verwachting halverwege 2021 hun intrek nemen in de campus. Salesforce Tower Dublin wordt ontwikkeld door Ronan Group Real Estate en Colony Capital.

Ohana

De plannen voor Salesforce Tower Dublin omvatten een meeslepende video-lobbyervaring; paden langs de rivier die de campus verbinden met het culturele centrum van de stad; en een " Ohana-vloer ", een open hospitality-ruimte voor medewerkers, klanten en partners van Salesforce, die ook beschikbaar zullen zijn voor organisaties zonder winstoogmerk en groepen uit de lokale gemeenschap die op weekdagen en in het weekend gratis kunnen gebruiken.

Service

Salesforce is al drie jaar uitgeroepen tot de beste werkplek van Ierland en de beste werkplek in Europa in 2018. Salesforce Tower Dublin wordt een regionaal knooppunt voor medewerkers in de verkoop, klantenservice, technische en zakelijke activiteiten die nieuwe innovaties leveren aan zijn meer dan 150.000 klanten over de hele wereld. Salesforce heeft meer dan 1.400 werknemers in Dublin en meer dan 34.000 werknemers wereldwijd. Met plannen om 1500 nieuwe banen toe te voegen in de komende vijf jaar, is het bedrijf actief aan het rekruteren voor rollen in alle functies, inclusief engineering, klantenondersteuning, verkoop en zakelijke dienstverlening. Ierland herbergt diverse Salesforce-klanten, waaronder Brown Thomas Arnotts, Icon PLC, Property Button en Ulster Bank.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud