Edge computing centraal tijdens Edge Europe

15-01-2019 | door: Redactie

Edge computing centraal tijdens Edge Europe

Steeds vaker wordt voor de verwerking van data gebruik gemaakt van rekenkracht die meer verspreid wordt over de organisatie, dichter bij de gebruiker: edge computing. Op 31 januari staat deze trend centraal tijdens Edge Europe 2019 in Amsterdam, onderdeel van Edge Congress. Schneider Electric is founding partner van dit evenement over gedistribueerde IT.

Edge Congress is een nieuwe reeks innovatieve, wereldwijde evenementen die zich richten op de transformatieve invloed van Edge Computing op technologie, het bedrijfsleven en de maatschappij. Het event op 31 januari is de Europese editie. Edge Europe wil een nieuw perspectief bieden op Edge Computing.

In de opening keynote zal Cyril Perducat, EVP IoT & Digital Offers bij Schneider Electric, inzicht geven in de technologische en industrietrends die een veranderende impact hebben op het datacenter-, netwerk-, communicatie- en IT-landschap. Hij zal spreken over de sociale, milieu- en privacyaspecten van bijvoorbeeld Machine Learning en de toepassing van kunstmatige intelligentie.

In diverse paneldiscussies zullen de impact en de implicaties verder onderzocht worden. Ook kunnen bezoekers live kennismaken met diverse technologie├źn voor het optimaal functioneren van de Edge.

Kijk hier voor meer informatie

Terug naar nieuws overzicht