BPSolutions gecertificeerd voor NEN7510:2017

08-01-2019 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

BPSolutions gecertificeerd voor NEN7510:2017

IT Solutions en CloudSourcing Provider BPSolutions is gecertificeerd voor NEN7510:2017, de nieuwe Nederlandse norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Auditors van DigiTrust hebben de certificering toegekend aan BPSolutions voor de volledige dienstverlening.

BPSolutions past al langer strikte richtlijnen toe voor informatiebeveiliging op basis van de ISO27001 norm. Gezien de clouddiensten en data-analyse diensten die BPSolutions in de zorg verleent, is de uitbreiding met het NEN7510:2017 certificaat de bevestiging dat de informatiebeveiliging op de structurele manier wordt beheerst.

Integraties beter beheersbaar maken

Mark de Groot (foto), Algemeen Directeur van BPSolutions vertelt: "Niet alleen voor onze eigen dienstverlening is dit belangrijk, maar ook om systeemintegratie of integratie van clouddiensten in de zorg eenvoudig te maken. Het is een stuk beter beheersbaar als de partijen die samenwerken in de zorg over een NEN7510 gecertificeerd informatiebeveiligingssysteem beschikken".

BPSolutions beheert 24x7 IT omgevingen van verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen en levert daarnaast met haar Data Scientists ook data analyse diensten, zoals het ontwikkelen van modellen om voorspellingen te doen voor het automatiseren van processen en beslissingen te ondersteunen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, Zorg
Security