MWC Holland House Dinner Xperience op 25 februari in Barcelona
27-12-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

MWC Holland House Dinner Xperience op 25 februari in Barcelona

Tijdens met Mobile World Congress (MWC) 2019 in Barcelona wordt voor Nederlandse bedrijven en congresgangers MWC Holland House Dinner Xperience georganiseerd. Dit culinaire netwerk business event wordt georganiseerd door Dutch Mobile Community (DMC) in samenwerking met Dutch IT–channel, Dutch Connect en de Enterpise Summit. De Enterprise Summit is tevens de organisator van het Holland Paviljoen tijdens het MWC.

Tijdens het Holland House Dinner Xperience kunt u na een drukke beursdag netwerken met uw gasten en uw peers tijdens een voortreffelijk uitgebreid walking dinner. Het sfeervolle restaurant the Chipirón in de Oude haven van Barcelona is het decor voor dit unieke event en opent om 20.00 uur haar deuren voor de Nederlandse Community. De organisatie van het MWC Holland Paviljoen zal tevens gasten (eindgebruikers) uitnodigen om het event bij te wonen.

Het MWC Holland House Dinner Xperience is een uitstekende gelegenheid om in een goede sfeer te netwerken tijdens een uitstekend walking dinner.

Als Nederlands bedrijf mag u dit niet missen. Dus wacht niet te lang en bestel nu uw kaarten of informeer naar de voordelige packages. Er zijn nog slechts 200 VIP kaarten beschikbaar.

Voor alle (sponsor) mogelijkheden om deze lunch bij te wonen klik hier of neem contact op met [email protected] of bel 06 - 23 53 03 99.

Terug naar nieuws overzicht