Fijne feestdagen!

24-12-2018 | door: Redactie

Fijne feestdagen!

Namens het hele team van Dutch IT-channel, Executive People en Dutch Connect  wensen wij u fijne feestdagen, en een heel goed en gezond 2019!

Het was voor ons een enerverend jaar met veel hoogtepunten. Zo kijken we terug op succesvolle Dutch IT-channel Awards, en vlak daarna de viering van het vijfjarig bestaan van Dutch IT-channel tijdens The Future of Business Technology. De redactieleden van Executive People en Dutch IT-channel reisde de wereld over om verslag te doen van een breed scala aan evenementen, van het Mobile World Congress en Canalys Channels Forum tot Dreamforce en Gartner Symposium ITXpo.

Ook in 2019 zullen we u weer op de hoogte houden van alles wat er in onze dynamische branche gebeurt, waaronder de Dutch IT-channel Awards, The Future of Business Technology Leaders in Innovation, Mobile World Congress en Gartner Symposium/ITXpo.

Op de foto vlnr: Danny Frietman, Witold Kepinski, Rob de Kleijnen, Yvonne Bansagi, Marc Jongbloed, Nick van Duyn, Marco van der Hoeven, Monique Vreeswijk. Onze collega’s Wouter Hoeffnagel en HP van Tilburg staat niet op deze foto, maar mogen niet onvermeld blijven.

Terug naar nieuws overzicht