Sandor Klein wordt Vice President Sysdig EMEA

14-12-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Sandor Klein wordt Vice President Sysdig EMEA

Sandor Klein is nu Vice President EMEA van Sysdig, leverancier van intelligente container technologie. Kleijn stapt over vanuit container specialist Docker, die hij als VP International Sales succesvol heeft laten groeien.

Sysdig biedt een uniform container intelligence platform gecreëerd voor monitoring, beveiliging en troubleshooting binnen een microservice-vriendelijke architectuur.

Cloud

Niet alleen geeft de Sysdig-oplossing inzicht in het beheer van de gebruikte containers (Docker, Kubernetes, DC/OS en OpenShift), het systeem maakt ook inzichtelijk wat er in en rond die containers gebeurt. Alle applicaties die in de containers werken, worden qua gedrag volledig inzichtelijk gemaakt. De software as a service omgeving (SaaS) is cloud native en werkt op de gangbare cloud platformen zoals Google, AWS en Azure.

Developers

Sysdig maakt gebruik van open source-technologieën die wordt ondersteund door een gemeenschap van meer dan een miljoen developers, beheerders en andere IT-professionals die op zoek zijn naar een diep inzicht in systemen en containers.

Het Sysdig containerintelligentieplatform bewaakt en beveiligt miljoenen containers in honderden bedrijven, waaronder Fortune 500-bedrijven, cloud aanbieders en hyperscalers. Sysdig wordt door een aantal venture capitalist partijen (vc) ondersteund. Dat zijn Accel, Bain Capital Ventures en Insight Venture Partners.

IT Business

Sandor Klein is een bekend persoon in de Nederlandse IT Business. Hij werkte onder andere voor Docker, EnterpriseDB, Red Hat en CA Technologies. Klein gaat nu zijn team verder uitbouwen waarbij een aantal vacatures open staan.

Lees meer artikelen over Sysdig op Dutch IT-channel.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud