Retailgigant Majid Al Futtaim kiest voor Flexible SD-WAN van Orange Business Services
12-12-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Retailgigant Majid Al Futtaim kiest voor Flexible SD-WAN van Orange Business Services

Majid Al Futtaim (MAF) Retail gaat gebruik maken van Flexible SD-WAN van Orange Business Services. De retail-gigant uit Dubai gaat deze gebruiken om cloudtoepassingen te verbinden, de klantervaring te verbeteren en het regionale retailaanbod digitaal te transformeren.

MAF Retail, dat de exclusieve franchiserechten bezit om Carrefour te exploiteren naar 38 markten in het Midden-Oosten, Afrika en Azië, had behoefte aan betere connectiviteit om betrouwbare netwerkmogelijkheden te kunnen bieden aan zijn 250 Carrefour winkels verspreid over vijftien landen.

Omnichannel oplossing

De SD-WAN-oplossing die door Orange wordt beheerd, verbetert naast de omnichannel-strategie van MAF Retail, ook de shopervaring van eindgebruikers. Daarnaast ondersteunt de oplossing de lancering van het e-commerce-aanbod van Carrefour dat geleidelijk zal worden uitgerold in de landen waar MAF Retail actief is. Het grote netwerk stelt het bedrijf in staat om haar smart retail-applicaties - zoals SAP voor het e-commerceplatform – snel uit te bouwen.

"Voor retail is connectiviteit van levensbelang. Onze klanten verwachten een naadloos aansluitend retailaanbod dat data gebruikt om hun ervaring te verbeteren - en daar is een state-of-the-art, volledig beveiligd netwerk voor nodig. Daarom is Flexibele SD-WAN door Orange van vitaal belang voor onze omnichannel-klantervaring", aldus Marco Urios, senior vicepresident van Omnichannel Solutions bij Majid Al Futtaim Retail.

Luc Serviant, vicepresident Midden-Oosten bij Orange Business Services, voegt toe: "Majid Al Futtaim heeft een duidelijke visie en een ambitieuze strategie. Orange Business Services is dan ook enthousiast om met hen samen te werken aan hun digitale retail-transformatieprogramma. Dankzij onze uitgebreide kennis op consultancy gebied en expertise in SD-WAN-oplossingen, zijn wij de perfecte partner.”

Flexible SD-WAN

Flexible SD-WAN van Orange is een wereldwijde oplossing en biedt een volledig geautomatiseerd, intelligent netwerk met on-demand diensten dat centraal is georganiseerd voor end-to-end-prestaties en besturing. Bedrijven krijgen hierdoor de mogelijkheid om op flexibele wijze het bedrijfsnetwerk aan te passen aan de behoeften van gebruikers. De oplossing is volledig geïntegreerd in de Orange SDN-architectuur. Via een eenvoudige interface kunnen ondernemingen hun netwerk dynamisch inzetten en zo anticiperen en reageren op veranderingen in hun bedrijfsomgeving en toepassingen naar de cloud te migreren.

Orange Business Services won onlangs de Best Enterprise Service for Flexible SD-WAN bij de World Communication Awards 2018. Daarnaast is Orange Business Services als een 'leider' aangemerkt in de IDC MarketScape: Worldwide Communication Service Provider SD-WAN Managed Services 2018 Vendor Assessment.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud