Parnassia deelt nu ook IT-kennis binnen IT-Circle Rotterdam/Den Haag

04-12-2018 | door: Witold Kepinski

Parnassia deelt nu ook IT-kennis binnen IT-Circle Rotterdam/Den Haag

GZ-specialist Parnassia is per 1 december toegetreden tot de IT-Circle Rotterdam/Den Haag, onderdeel van IT-Circle Nederland. Hierdoor kan beschikbare IT-kennis, -talentontwikkeling en -innovatie binnen een nog groter aantal organisaties in de regio Rotterdam/Den Haag met elkaar gedeeld worden. 

Andere deelnemers in de IT-Circle zijn toonaangevende organisaties als CBS, TU Delft, SSC ICT, Hogeschool Rotterdam en Defensie.

‘Thema’s van de diverse kennissessies binnen de Circle komen overeen met de IT-uitdagingen die we binnen Parnassia tegenkomen. Kennissessies over SOC, DevOps, Disaster Recovery en BI, zijn ook voor de Parnassia IT-professionals relevant, dus het is goed om zulke vraagstukken ook vanuit andere organisaties en vakgenoten belicht te zien’, zegt Marc Maessen, interim directeur ICT binnen Parnassia.

Toenemende interesse in deelname aan IT-Circles
Karen van der Zanden, directeur IT-Circle Nederland, meldde tijdens de ondertekening van het samenwerkingsverband, dat de Circles groeien qua aantal deelnemers én qua spreiding binnen Nederland. Momenteel kunnen organisaties aansluiten bij IT-Circles in Amersfoort, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam/Den Haag, Utrecht en Zwolle/Deventer/Apeldoorn. 


Kijk voor meer informatie over verschillende IT-Circles, deelnemende organisatie’s en thema’s op www.rotterdamdenhaag-itcircle.nl of www.ITcircle-Nederland.nl

Terug naar nieuws overzicht