Witold Kepinski - 21 november 2018

Medisch boekingsplatform solvo neemt eHealth88 over

Solvo heeft zorg-communicatiebureau eHealth88 overgenomen. Marijn Pijnenborg, de serie ondernemer achter onder andere Funda, Auto.nl en de solvo Groep, ziet met de overname van eHealth88 dat het bedrijf dichterbij de zorgverlener komt te staan.

De CEO van eHealth88, Martine Rooth is na de overname de nieuwe CEO van de solvo Groep geworden. “We kunnen de zorgorganisaties en zorgprofessionals naast sterke eigen communicatiemiddelen nu ook het grootste medisch boekingsplatform en toegang tot 6 miljoen consumenten per maand bieden (met websites als Dokterdokter.nl, Gezondheidsplein.nl en Ziekenhuis.nl)”, aldus Rooth.

Martine Rooth: “De bundeling van onze krachten en talenten is een logische stap richting toekomstbestendige zorg. Door het samenbrengen van het boekingsplatform, de populaire websites voor online gezondheidsinformatie en het snelstgroeiende communicatiebureau voor patiëntgerichte zorg, hebben we meer slagkracht in bereik, expertise en middelen. Daarmee kunnen we een completere invulling geven aan de wensen van onze klanten. Inmiddels werken de teams al samen aan mooie zorgprojecten vanuit onze locaties in Amsterdam en Utrecht.”