Redactie - 11 november 2018

Update Gartner Symposium/ITXpo: Betty Blocks

Tijdens Gartner Sympiosium/ITXpo in Barcelona was ook Chris Obdam van Betty Blocks aanwezig. We spraken met hem over zijn visie op de gepresenteerde trends en ontwikkelingen.

CIO's en andere strategische IT-executives uit Nederland, België en Luxemburg zijn daar afgelopen week massaal bij elkaar gekomen. Zij grijpen dit toonaangevende CIO-evenement, waar dit jaar meer dan 6.000 executives waren, aan om naast de inhoudelijke sessies volop te netwerken. Executive People en Dutch IT-channel faciliteerden traditiegetrouw een paar drukbezochte onderdelen.

Tijdens de overheidslunch werden enthousiast ideeën uitgewisseld tussen 170 Nederlandse, Belgische en Luxemburgse overheidsdeelnemers. Direct daar achteraan kwam de met tweehonderd bezoekers volledig uitverkochte Nederlandse analistensessie, waar IT executives van Shell, Rijkswaterstaat, Defensie en Randstad in discussie gingen met Gartner-analisten en moderator Danny Frietman (bekijk hier de video).

Landenrecepties

Hoogtepunt van het netwerkonderdeel zijn de landenrecepties. Bijna vijfhonderd Nederlandse deelnemers kwamen massaal bij elkaar in Shoko, waar ze konden napraten over de sessies en ervaringen en ideeën uitwisselen. De avond werd geopend door Alexander Fattoruso, Regional Vice President Gartner Nederland. Driehonderd deelnemers uit België en Luxemburg kwamen op een steenworp afstand daarvandaan bij elkaar in Marina Bay voor hun netwerkevenement.

Samenwerking

Deze speciale onderdelen voor de lokale deelnemers uit de Lage Landen van Gartner Symposium/ITXpo worden al jaren gefaciliteerd door het team van Executive People en Dutch IT-channel, in nauwe samenwerking met Gartner.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024