CIO's uit de Lage Landen nadrukkelijk aanwezig bij Gartner Symposium/ITXpo

07-11-2018 | door: Marco van der Hoeven

CIO's uit de Lage Landen nadrukkelijk aanwezig bij Gartner Symposium/ITXpo

CIO's en andere strategische IT-executives uit Nederland, België en Luxemburg zijn deze week nadrukkelijk aanwezig in Barcelona bij Gartner Symposium/ITXpo. Zij grijpen dit toonaangevende CIO-evenement, waar dit jaar meer dan 6.000 executives voor zijn afgereisd naar Barcelona, aan om naast de inhoudelijke sessies volop te netwerken. Executive People en Dutch IT-channel faciliteerden traditiegetrouw een paar drukbezochte onderdelen.

Dinsdag 6 november was bij uitstek de dag waar de interactie tussen deze vertegenwoordigers van publieke en private organisaties plaatsvond.

Public sector lunch

Tijdens de overheidslunch werden enthousiast ideeën uitgewisseld tussen 170 Nederlandse, Belgische en Luxemburgse overheidsdeelnemers.

Analistensessie

Direct daar achteraan kwam de met tweehonderd bezoekers volledig uitverkochte Nederlandse analistensessie, waar IT executives van Shell, Rijkswaterstaat, Defensie en Randstad in discussie gingen met Gartner-analisten en moderator Danny Frietman (bekijk hier de video).

Landenrecepties

De dag werd zoals al jaren het geval is afgesloten met de landenrecepties. Bijna vijfhonderd Nederlandse deelnemers kwamen massaal bij elkaar in Shoko, waar ze konden napraten over de sessies en ervaringen en ideeën uitwisselen. De avond werd geopend door Alexander Fattoruso, Regional Vice President Gartner Nederland. Driehonderd deelnemers uit België en Luxemburg kwamen op een steenworp afstand daarvandaan bij elkaar in Marina Bay voor hun netwerkevenement.

Samenwerking

Deze speciale onderdelen voor de lokale deelnemers uit de Lage Landen van Gartner Symposium/ITXpo worden al jaren gefaciliteerd door het team van Executive People en Dutch IT-channel, in nauwe samenwerking met Gartner. Rob de Kleijnen, directeur van Executive People en Dutch IT-channel: "We zijn blij met de intensieve samenwerking die we al sinds onze oprichting hebben met Gartner en kunnen terugkijken op een uiterst succesvolle dag met de overheidslunch, analistensessie en de landenrecepties. Ik kijk dan ook nu weer uit naar de editie van volgend jaar."

De komende weken zullen Executive People en Dutch IT-channel een reeks videoreportages plaatsen over dit belangrijke evenement.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

gartner
Gartner